Sala de conferințe Hotel Laguna din Complexul Turistic Darina, Sâncraiu de Mureș

de | | 2 Minute

Sala de conferințe Hotel Laguna din Complexul Turistic Darina, Sâncraiu de Mureș

Evenimentele de tip business sau corporate, organizate sub forma unor conferințe sau seminarii, nu presupun automat un cadru rigid, într-un spațiu închis și lipsit de flexibilitate. Dimpotrivă, o sală de conferințe care încurajează mediul de lucru pozitiv și interacțiunea plăcută dintre participanți înseamnă mai mult decât mobilierul în sine și dotările tehnologice.

De ce să nu te bucuri de o conferință într-un cadru natural pitoresc, departe de zgomotul și agitația urbană? La doar 5 km de Târgu Mureș, în localitatea Sâncraiu de Mureș, se află Complexul turistic Darina, o oază de relaxare, într-o atmosferă boemă, pe marginea unui lac. Oaspeții complexului turistic se pot bucura cu adevărat de clipele petrecute aici, fie că sunt în vacanță, alături de familie, fie că participă alături de colegi la activități de team building, conferințe sau workshop-uri.

Nuntă de poveste la Complexul turistic DARINA din Sâncraiu de Mureș

Sala de conferințe din incinta Hotelului Laguna poate găzdui până la 65 de persoane și îți asigură toate facilitățile necesare organizării unui astfel de eveniment. Părăsind sala de conferințe, în pauzele de prânz sau de cafea, participanții la eveniment vor beneficia însă de numeroase alte servicii sau atracții din incinta complexului Darina.

Astfel, oaspeții se pot plimba pe marginea lacului în voie, unde posibilitatea de a practica și pescuit sportiv; pot vizita mini grădina ZOO, unde vor admira simpaticii ponei, căprioare, iepurași, câini de vânătoare, fazani, păuni și alte păsări viu colorate.

Hotel Laguna Complexul Turistic Darina

Alegând sala de conferințe din Sâncraiu de Mureș, alegi, de fapt, să le oferi participanților un altfel de eveniment, unul care încurajează o stare de bine, de creativitate și interacțiuni plăcute.

În plus, oaspeții au posibilitatea să facă un city break în Târgu Mureș (recomandări: Biblioteca Teleki-Bolyai și Palatul Culturii) sau, dacă există amatori de drumeții și plimbări, se pot vizita în zonă Rezervaţia de bujori de stepă de la Zau de Câmpie, Cetățile Medievale din Târgu Mureș sau din Sighișoara, Stațiunea Balneară Sovata, Castelul de Vânătoare de la Lăpușna, Salina Praid și multe altele.

Nuntă de poveste la Complexul turistic DARINA din Sâncraiu de Mureș