Sala de conferințe de la Hotel Transilvania | Profesionalism, echipament modern și altele

de | | < 1 Minute

Hotel Transilvania este deja un hotel de renume în Cluj-Napoca, oferind mereu servicii profesionale oaspeților care vin aici. Pe lângă asta, hotelul are și o sală spațioasă ce poate fi închiriată. Aceasta se poate folosi pentru evenimente, conferințe sau workshop-uri. Sala de conferințe de la Hotel Transilvania se adaptează nevoilor voastre și vine dotată cu toate necesitățile!

Sala a fost recent renovată, oferindu-i-se astfel un aspect plăcut și primitor. Capacitatea totală este de 25 de locuri, iar la cerere se pot face diverse aranjamente ale sălii: u shape, teatru, sală de masă, masă festivă. Tarifele de închiriere sunt de 350 lei + TVA/zi sau 70 lei + TVA/oră. În acest preț sunt incluse un videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, consumabile de papetărie și birotică, internet WiFi și prin cablu și asistență asigurată de personalul hotelului.

Sala de confeințe de la Hotel Transilvania img 1

De asemenea, tot contra cost, se oferă și coffee break, închiriere laptop, parcare, cazare și catering (restaurant cu bucătărie internațională).

La Hotel Transilvania se realizează și oferte personalizate pentru fiecare client în parte, în funcție de specificațiile acestuia. Se urmărește, per ansamblu, oferirea unui serviciu cât mai profesional și convenabil pentru clienți. Sala de conferințe este, astfel, un loc bun pentru a organiza diferite întâlniri și evenimente în grupuri restrânse.

Mai multe detalii despre oferte și servicii puteți găsi pe pagina lor de Facebook.