Să înceapă raliul shopping-ului la Polus

de | | 2 Minute

Să înceapă raliul shopping-ului la Polus

Polus Center și Napoca Rally Academy le aduc clujenilor o nouă provocare. Începând de vineri, cumpărăturile din centrul comercial din inima Transilvaniei le aduc șansa de a câștiga un sejur la Rally Catalunya, în Spania, un sejur la Wales Rally, în Marea Britanie, sau unul dintre cele patru locuri la shakedown-ul Transilvania Rally.

Polus Center şi Napoca Rally Academy le-au pregătit clujenilor o nouă provocare plină de adrenalină. În perioada 6 mai 2016, ora 08:00 AM – 25 iunie 2016, ora 10:00 PM, cumpărăturile de minim 100 de lei din orice magazin din Polus le aduc șansa clienților centrului comercial de a câștiga un sejur la Rally Catalunya, în Spania, un sejur la Wales Rally, în Marea Britanie, sau unul dintre cele patru locuri la shakedown-ul Transilvania Rally.

În plus, secțiunea răzuibilă a taloanelor de participare le aduc șansa de a câștiga pe loc unul din sutele de premii instant acordate de către partenerii loteriei publicitare: Yellow Store, Benvenuti, Mohito, Sofiaman, Andu, The Perfect Kitchen, Home Sweet Home gifts, Bigotti, Pada Murre, Decathlon, IQ, Opticris, Nobila Casa.

Tragerile la sorți pentru desemnarea fericiților câștigători ai marilor premii vor avea loc în data de 26 iunie 2016, ora 05.00 PM, în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații, din incinta Polus Center.

Regulamentul loteriei publicitare se găsește pe www.poluscentercluj.ro

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac IMMOFINANZ şi se află în administrarea IMMOFINANZ Center Management România SRL.