S-au luptat pentru Cluj!

de | | 2 Minute

S-au luptat pentru Cluj!

Ieri a avut loc la Cluj, la Sala Polivalenta, un eveniment mult asteptat de catre iubitorii artelor martiale mixte: MMA RXF 18 – un eveniment sportiv de amploare care a adus ,,in cusca” cateva nume cu rezonanta in domeniu.

Daca mergi pentru prima data la un astfel de eveniment sportiv nu stii in intregime ce asteptari sa ai.
Daca ai avut minime tangente cu orice fel de lupte si arte martiale, te astepti totusi la acea disciplina sportiva care contrasteaza surprinzator, de fiecare data, cu agresivitatea si violenta care ar caracteriza aceste sporturi.

Autodisciplina – mai bine zis – e o arta, in mod cert, una care se perfectioneaza in timp.

Nu am reusit sa ajungem chiar de la primul meci, dar am auzit ca ar fi fost cel mai brutal si sangeros (chicoteli inserate aici). Ce e destul de evident este faptul ca pe masura ce luptatorii au mai multa experienta, meciurile devin mai… elegante, mai tehnice, mai strategice.

mma rxf 18 cluj lupte sala polivalenta

mma rxf 18 cluj lupte sala polivalenta

Poate momentele cele mai frumoase au fost cele in care publicul si-a sustinut entuziast favoritii, o energie pozitiva care le era transmisa implicit si luptatorilor aflati in cusca amenajata aici in Cluj, la Sala Polivalenta.

O experienta inedita pentru unii dintre noi – cu siguranta diferita de ceea ce vezi in filme sau chiar si de modul in care o percepi prin prisma unui ecran…

Va lasam cateva momente vizuale ale luptelor ce au avut loc la Cluj (sau pentru Cluj, asa cum frumos anuntase prezentatorul ieri).

Redactor Cluj.com: Iulia Marc
Fotografi: Eduard Irimi, Daniel Mirlea