S-a lansat aplicația de mobil OPERA CLUJ | #ClujulVăzutAltfel

de | | 2 Minute

S-a lansat aplicația de mobil OPERA CLUJ

Aplicația de mobil OPERA CLUJ a fost lansată de către Opera Națională Română azi, 3 mai 2018. Gândită ca o „scenă virtuală” unde publicul poate urmări programul lunar, poate afla informații utile despre spectacolele puse în scenă, poate viziona fotografii din cadrul spectacolelor, aplicația mobilă Opera Cluj permite totodată și achiziția simplă și rapidă de bilete.

Aplicația funcționează pe iOS și Android și poate fi găsită aici:

Informații disponibile cu privire la spectacole

Utilizatorii aplicației pot observa cu ușurință informații de bază cu privire la spectacolele Operei Naționale Române: titlu, compozitor, data, oră de începere, locul evenimentului, descriere, fotografii, distribuție, ș.a. Totodată, aplicația permite informarea publicului interesat cu privire la eventuala prezență a anumitor interpreți și invitați speciali.

Spectacolele sunt organizate cronologic, în funcție de data la care se pun în scenă, însă există și un filtru de afișare în funcție de gen: operă, balet, operetă, musical, concert vocal-simfonic.

Localizare și ghidare prin Google Maps

Utilizatorii aflați în vizită în Cluj se vor bucura de o altă funcție utilă a aplicației Opera Cluj, cea de localizare și ghidare înspre adresa la care are loc spectacolul.

Bilete, prețuri și alte funcții

Aplicația permite vizualizarea planului sălii în scopul achiziționării de bilete, precum și listarea prețurilor practicate. Astfel, utilizatorii pot decide cu ușurință tipul de bilet dorit, în funcție și de locul ales în sală.

Accesul rapid, printr-un singur click, la evenimentul creat pe Facebook este o altă funcție utilă, alături de galeria foto disponibilă pentru fiecare producție în parte.

Secțiunile de „Întrebări frecvente” și cea destinată pentru „Regulamentul oficial pentru publicul spectator” vin în întâmpinarea diverselor situații în care publicul se poate regăsi și a condițiilor care trebuie respectate pentru o bună desfășurare a evenimentelor.

Interfața grafică simplă și accesul rapid la informații fac din aplicația mobilă Opera Cluj un prieten de nădejde în intermedierea relației cu una dintre cele mai îndrăgite instituții culturale din Cluj-Napoca.