S-a deschis The Story: povestea unui magazin fashion în centrul Clujului

de | | 3 Minute

S-a deschis The Story!

La mijlocul lunii octombrie, pe Bd. Eroilor 23, a avut loc deschiderea oficială a magazinului The Story. Momentul se aliniază unei tendințe din ce în ce mai vizibile: fashion-ul de calitate începe să fie la el acasă aici, în inima Clujului – fie că ne referim la evenimente care promovează creațiile tinerilor designeri vestimentari, fie la afaceri locale precum The Story, care își asumă un concept îndrăzneț. 

The Story este povestea a patru oameni

Ca orice poveste bună, The Story a început în urmă cu mai mult timp, din ambiția a patru prieteni de a aduce la Cluj produse de calitate superioară » îmbrăcăminte, accesorii de modă, lenjerie sau încălțăminte, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, de la branduri internaționale de renume. 

Astfel, în magazinul clujean vom regăsi branduri precum Dolce & Gabbana, Victoria’s Secret, DSQUARED2, Moreschi, Hamaki-Ho, Valditaro, dar și branduri românești reprezentate momentan de Urma Fashion și Minuette Boutique.

the story cluj 3
Foto: produse DSQUARED2 | Dolce & Gabbana

Proiectul în sine a luat naștere în urmă cu mai multe luni, iar ușile magazinului, aflat în centrul Clujului, pe Bd. Eroilor, nr. 23, s-au deschis acum, în luna octombrie, cu o impresionantă colecție de toamnă

Arca lui Noe – ce salvezi în situații de urgență?

The Story este, așa cum l-au gândit cei patru parteneri, un magazin funcțional, în care moda, arta și calitatea își dau întâlnire.

Foto: The Tudorans i-au (în)cântat pe cei prezenți la deschiderea oficială The Story

Spațiul a fost gândit pentru a crea o experiență de shopping inedită. Pe de-o parte, liniile minimaliste, pe de altă parte, mixul eclectic de umor și surpriză. Corpurile de iluminat sunt la limita dintre artă și design, constituind un element-surpriză, care îndeamnă trecătorul să pășească în magazin. Odată pătruns în spațiu, aceste linii minimaliste, într-un decor cromatic de alb și negru, alături de confecțiile metalice create în mod special pentru magazin, lasă produsele să convingă prin culoare, forme și texturi. 

Prezenți la deschiderea oficială, reprezentanții firmei de arhitectură și design responsabilă cu implementarea conceptului The Story, au relatat deciziile estetice luate în acest demers. 

În strânsă relație cu „Arca lui Noe”, conceptul a fost inspirat dintr-o poveste personală, într-o notă comică, în care, în contextul unei situații de urgentă evacuare a unei clădiri, orice iubitor al modei va lua cu sine ceea ce prețuiește cel mai mult: pantofii, geanta și hainele. 

Animalele sunt și ele prezente în The Story, integrate corpurilor de iluminat, ca piese de accent sau în fotografii elegant înrămate. Alături de creațiile metalice minimaliste (umerașe de mari dimensiuni, oglinzi), fac din magazin un spațiu cu adevărat „instagramabil”.

the story cluj 2

Un nou capitol The Story, un nou capitol și pentru centrul Clujului

Cu o comunitate tot mai prezentă și mai activă de oameni pasionați sau implicați direct în lumea modei, Clujul începe să-și asume statutul unui oraș european, modern, capabil să se alinieze tendințelor internaționale și fluxului de turiști, aflat în continuă creștere. 

Deschiderea unui magazin precum The Story în zona centrală a Clujului reprezintă nu doar un nou capitol pentru afacerea locală aflată la început de drum, ci și pentru centrul orașului în sine, care va reuși să vină în întâmpinarea localnicilor și turiștilor cu noi experiențe de shopping » un shopping de calitate.

Puteți urmări dezvoltarea poveștii, pe pagina de Facebook » AICI.
Fotografii via Paul Sandor & The Story.