S-a deschis Pastel Ceramica – unul dintre cele mai exclusiviste showroom-uri de finisaje interioare din Cluj

de | | 3 Minute

S-a deschis Pastel Ceramica la Cluj » finisaje interioare de calitate

Unul dintre cele mai rafinate și exclusiviste showroom-uri de finisaje interioare și ceramică a fost deschis recent la Cluj-Napoca. Cu cele mai noi colecții de plăci ceramice semnate de branduri internaționale de renume, Pastel Ceramica aduce rafinament și calitate în domeniul finisajelor interioare în Cluj. 

Inaugurarea oficială a noului showroom a avut loc pe 17 octombrie 2019, fiind prezenți la eveniment peste 150 de reprezentanți ai comunității locale, ai design-ului interior și arhitecturii, precum și companii partenere și reprezentanți ai producătorilor de plăci ceramice. 

Cătălin Botezatu – invitat special și Brand Ambassador al Pastel Ceramica

Invitatul special al evenimentului a fost nimeni altul decât celebrul designer vestimentar Cătălin Botezatu, cel care este și Brand Ambassador pentru Pastel Ceramica. Asocierea nu este întâmplătoare, ci în concordanță cu filozofia de business a companiei » la fel cum hainele vorbesc despre personalitatea ta, finisajele interioare reprezintă, în cele din urmă, imaginea casei tale și vorbesc la rândul lor despre tine, fiind o formă de exprimare a frumosului. 

„Dacă sunteți din Cluj, vă recomand să veniți la Pastel Ceramica și să profitați de oportunitatea de a avea în casă cele mai noi colecții de plăci ceramice semnate de celebrii designeri vestimentari. Un accent deosebit este pus pe noile modele inspirate de Versace, Cavalli sau Valentino.”– Cătălin Botezatu.

s-a deschis Pastel Ceramica la Cluj (1)

La eveniment a fost prezentă, de asemenea, vedeta de televiziune Raluca Bădulescu, iar rolul prezentatorului a fost preluat de celebrul Mihai Găinușă. Atmosfera a fost întreținută de formația New Vegas Show, iar Chef Szabi de la Taverna Pecicană (din Arad) le-a pregătit invitaților adevărate delicatese culinare. 

s-a deschis pastel ceramica cluj

pastel ceramica cluj

Preocupare pentru rafinament, calitate și exclusivism

Pastel Ceramica pune accent pe ideea conform căreia o amenajare interioară, indiferent de stilul sau de design-ul ales, ar trebui în primul rând să reziste, iar apoi să fie actuală pentru o perioadă de minim 10-15 ani. Într-o societate subjugată fast fashion-ului – indiferent că vorbim de haine sau de orice alte produse de design, filozofia de business Pastel Ceramica evidențiază importanța calității și a bunului gust în ceea ce privește produsele care devin ca o oglindă a noastră. 

„Prin gama diversificată pe care o comercializăm, avem produse de tip Outlet, aflate în stoc, cu o livrare în maxim trei zile, dar și colecții de continuitate cu design actual, produse pe care le aducem la  comandă și pe care le livrăm în maxim patru săptămâni. Ne adresăm unui segment larg de public, produsele noastre fiind accesibile pentru proiecte medium, premium dar și luxury.” – Marius Iluțiu, manager showroom Pastel Ceramica din Cluj-Napoca.

„Așadar vă invităm oficial să ne treceți pragul și să vizitați cel mai frumos și exclusivist showroom de ceramică din Cluj-Napoca.”– a mai spus Marius Iluțiu, managerul noului showroom.

Pastel Ceramica la Cluj (9)

Îndrăznește să fii diferit – îndemnul și sloganul Pastel Ceramica

Povestea Pastel Ceramica a început în anul 2017, odată cu deschiderea primului showroom în Timișoara. După doar un an, conceptul a fost extins și în Arad, iar acum, în 2019, Pastel Ceramica a ajuns și în Cluj-Napoca. În showroom-ul aflat pe Calea Turzii, nr. 178K (în clădirea Hexagon Offices), publicul clujean poate găsi colecții impresionante ale unor branduri mari în domeniu precum Versace, Azulev, Lamborghini etc. 

„Ne bucurăm să putem fi prezenți în „Silicon Valley-ul” României, într-un oraș vector, aici unde considerăm că trebuie să ajungă orice business relevant. Am venit cu mare încredere, fiind convinși că oamenii de aici vor aprecia valoarea, bunul gust și suntem încrezători că vom satisface cerințele și exigențele pieței locale.” – Marius Iluțiu, manager showroom Pastel Ceramica. 


Website | Facebook | Instagram
Adresă showroom: Calea Turzii, nr. 178K (clădirea Hexagon Offices), Cluj-Napoca