S-a dat startul JobShop 2015!

de | | < 1 Minute

S-a dat startul JobShop 2015!

JobShop® a început duminică, 15 martie, cu conferința pe tema Girls and Technology și a continuat cu un workshop de CV-uri, urmat de o simulare de interviu. Evenimentul, ajuns la ediția cu numărul XXI, își propune să aducă față în față studenții și posibilii lor angajatori. JobShop® continuă până în 19 martie.

Luni și marți cele 25 de companii prezente la eveniment își deschid standurile între orele 10:00 și 17:00, iar studenții au șansa de a interacționa cu reprezentanții companiilor pentru a afla mai multe despre ofertele acestora de angajare și de a își depune CV-urile.  Deschiderea oficială a JobShop® va avea loc la Casa de Cultură a Studenților luni, 16 martie, de la ora 11:00, în sala Transilvania.

În cadrul evenimentului vor mai avea loc prezentări ale companiilor Star Transmission, Continental, Schlumberger, Yardi, Betfair si msg Systems, vizite la sediile companiilor Office Depot, Steelcase, BitDefender, iSDC si HP și sesiuni de training pe teme precum creativitate, leadership, public speaking și automotivare. De asemenea, se vor mai susține ateliere tehnice organizate de Accenture, Tenaris, Betfair, Bosch și Yardi, cât și un atelier de recrutare organizat de Emerson.

JobShop® este un eveniment organizat de BEST Cluj-Napoca și reuneşte companii renumite, care vor să comunice cu studenţii si absolvenţii interesaţi de oportunităţile de carieră. Dacă te numeri printre aceștia, vino la JobShop și profită de oportunitățile oferite de acest eveniment.

Mai multe detalii, precum și programul complet al activităților se  găsesc la adresa: cluj.jobshop.ro.