S-a confirmat! Julio Iglesias va concerta la Cluj in luna mai

de | | < 1 Minute

S-a confirmat! Julio Iglesias va concerta la Cluj in luna mai

 

Fanii artistului Julio Iglesias din Cluj au parte de un motiv real de bucurie. Artistul va sustine un concert la Cluj in data de 22 mai 2015 la Sala Polivalenta.

Cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor se reintoarce in inima Ardealului dupa mai bine de 7 ani de absenta. Insusi artistul a ales acest oras drept locatie pentru cel de-al 22-lea concert sustinut in Romania, afirmand ca  il leaga foarte multe amintiri placute din Cluj si a ramas profund impresionat de caldura cu care l-a intampinat publicul  in trecut.

Prin magia glasului cu care este inzestrat, romanticul Julio Iglesias isi va cuceri audienta, in acompaniamentul orchestrei sale si sustinut de 3 voci suave feminine. Cei prezenti vor avea o noua sansa de a-si asculta si aplauda artistul favorit pentru interpretarile live remarcabile ale melodiilor de succes, precum: „Amor, Amor”, „Nathalie”, „Manuela”, „All of you”. Acestea vor fi doar cateva dintre titlurile ce vor crea o atmosfera magica si vor rasuna, in premiera, in cea mai frumoasa si moderna sala de divertisment din Romania.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand de maine, vineri, 06.02.2015 prin Eventim si reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, Iulius Mall , iar preturile au fost anuntate in cadrul unei conferinte de presa, dupa cum urmeaza:

VIP: 325 lei
Premium: 275 lei
Categoria I: 225 lei
Categoria II: 185 lei
Categoria III: 145 lei
Categoria IV: 95 lei

https://www.youtube.com/watch?v=jZZ8rDQXlZc&feature=youtu.be

Iulia Iancu, redactor Cluj.com