Roata Făget, „liber” la grădina de vară!

de | | 2 Minute

Liber la natură, liber la grădina de vară a frumoasei pensiuni Roata Făget!

Incursiunile în natură sunt încurajate de medici și cercetători care au descoperit că 20 de minute petrecute, afară, în natură au un efect înviorător pentru organism la care se adaugă multe alte beneficii.

Cu atât mai mult, sosirea primăverii ar trebui să înmulțească incursiunile în natură a celor care își petrec o mare parte a timpului în spații construite.

Împrejurimile Clujului pot fi o alternativă pentru a te recrea și a acumula energia de care ai nevoie în orele de muncă. Pădurea Făget îți oferă variante diferite și la îndemână pentru a scăpa de stresul orașului. Pe bicicletă sau pe jos, o drumeție în pădurea Făget îți va aduce multă bună dispoziție și chef de viață.

La Roata Făget, mai aproape de natură împreună cu cei dragi grădina de vară

 

Apoi, orele petrecute în natură, pot fi urmate de anumite popasuri. Un popas liniștitor poți face la Pensiunea Roata Făget, în imediata apropiere a pădurii Făget. La pensiunea Roata Făget iei pauza de masă unde poți să servești preparate tradiționale gătite din produse proaspete.

Grădina de vară s-a deschis în luna martie. Așa că e locul în care poți să bei în tihnă cafeaua, ascultând doar cântecul păsărilor. Te ține aproape de pădure și vietățile ei! Iar dacă pensiunea îți place foarte mult, îl poți alege ca locație pentru evenimentele importante pe care vrei să le sărbătorești alături de cei apropiați. Sala destinată pentru organizarea de evenimente are o capacitate de 160 de locuri.

evenimente unice la roata faget cluj

 

 

Ești interesat să rămâi peste noapte la Roata Făget? Pensiunea are 11 camere curate și aerisite, și un apartament generos cu paturi foarte comode, unde te poți caza o noapte sau mai multe.

Pensiunea Roata Faget

La Roata Făget te bucuri de libertatea pe care ți-o dă natura, te bucuri de potecile umbroase și liniștea pădurii din imediata apropiere. Nu ezita atunci când timpul îți permite să faci o drumeție în pădurea Făget! Pensiunea Roata Făget îți stă la dispoziție când dorești să faci un popas, să iei masa sau să mai rămâi în zonă pentru a-și încărca bateriile!

Imagini: Roata Făget Cluj