Riviera Luxury Residence – proiect rezidential verde din Cluj

de | | 3 Minute

Riviera Luxury Residence – proiect rezidential verde din Cluj. Conceptul de „cladire verde”, din ce in ce mai popular si in Romania

Tehnologiile lucrarilor de constructii au evoluat extraordinar de mult, iar constructorii au devenit mai constienti de materialele folosite, acestia urmarind ca totul sa se incadreze in noile norme si standarde ecologice.

In ultimii cinci ani, si in Romania, conceptul de “cladire verde” a devenit din ce in ce mai popular, dezvoltatorii de proiecte dorind sa construiasca sau sa restaureze cladiri folosindu-se de “principii verzi”.

Riviera Luxury Residence – proiectul rezidential “verde” din inima Transilvaniei

Riviera Luxury Residence – proiect  rezidential verde din inima Transilvaniei

Un exemplu in acest sens este Riviera Luxury Residence, un nou ansamblu residential “verde” cu apartamente de lux care in plus ofera si o componenta comerciala cu spatii de retail si SPA center. Complexul se va preda in luna februarie 2015, spun dezvoltatorii.

Riviera Luxury Residence este cel mai eficient proiect rezidential din Transilvania, proiectat si construit astfel incat sa i se acorde clasificarea de ‘Cladire Verde’. Apartamentele din cadrul ansamblului Riviera sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie care ajuta la crearea unui mediu de viata sanatos iar, in plus, va menţine costurile de intretinere la un nivel minim in conditii optime. Spre exemplu, imobilul a fost proiectat astfel incat un apartament de 3 camere de aprox. 80 mp sa nu depaseasca un cost total cu energia termica de aprox. 250 Eur/an.

In ceea ce priveste costurile cu energia electrica s-a urmarit în permanenta oferirea de solutii tehnice care sa reduca irosirea de energie. In acest sens, fiecare apartament beneficiaza de un comutator de energie care la plecarea din apartament permite locatarului sa deconecteze toti consumatorii casnici, mai putin aparatele frigorifice.

Ca o recunoastere a tuturor eforturilor depuse în acest sens, Riviera Luxury Residence este prima cladire cu destinatie rezidentiala din Cluj care a primit calificativul de cladire “Clasa Energetica A”.
Pe langa costurile reduse de intretinere, aceste clasificari aduc locatarilor Riviera Luxury Residence si o reducere a impozitului pe locuinta.

De marketarea si vanzarea imobilului se ocupa in exclusivitate Coldwell Banker Transilvania.

Riviera Luxury Residence – proiectul rezidential “verde” din inima Transilvaniei

Despre Riviera Luxury Residence
Situat la 10 minute de centrul orasului Cluj-Napoca, in imediata vecinatate a centrului comercial Iulius Mall si a Universitatii Babes Bolyai, FSEGA, complexul ofera access facil atat la centrele de business locale cat si la atractiile culturale si numeroasele destinatii de agreement in aer liber din zona.

Dezvoltat de compania I&C Transilvania Constructii, condominiumul Riviera ofera apartamente spatioase cu 2, 3 sau 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 45 si 156 mp. Fiecare apartament dispune de spatii de relaxare, balcoane, terase sau gradini luminoase care vor contribui la mentinerea unei stari generale de bine a tuturor locatarilor.

Interioarele apartamentelor de la Riviera sunt in proportie de 95% terminate, restul de 5% insemnand mici retusari care trebuie realizate in urma unor verificari. Drumul de acces este terminat urmand ca in luna februarie, daca vremea va permite, sa se finalizeze si trotuarul din fata imobilului.

Apartamentele se predau la stadiu de semi-finisat, acest lucru insemnand ca beneficiaza de un sistem de incalzire in pardoseala Rehau, termostate in fiecare incapere pentru controlul temperaturii, tencuiala silicatica si un strat de lavabil, geamuri termopane Rehau cu 5 camere si 3 sticle, usa de exterior iar in fiecare baie este montat un port-prosop.

In plus, cei care vor achizitiona apartamente in ansamblul Riviera Luxury Residence vor beneficia de o serie de avantaje prin Cardul Avantaj. Acest card le va permite proprietarilor sa obtina reduceri de 10% la o serie de servicii de la partenerii nostri printre care Cadoro Mobili, Woodcore, Piastrelle si altii.

In ceea ce priveste Riviera Day SPA, componenta de relaxare din cadrul imobilului, aceasta va oferi o suita de servicii de tratament, sanatate si infrumusetare: salon coafura, manichiura, pedichiura, masaj thailandez, tratamente corporale, sauna, Jacuzzi si piscina.

Riviera va dispune de 93 de locuri de parcare acoperite, la demisolul imobilului.

Riviera Luxury Residence – proiectul rezidential “verde” din inima Transilvaniei

Contact:

COLDWELL BANKER TRANSILVANIA
Piata Cipariu nr. 15, bl. A3, sc 1, mezanin, 400191, Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania
Tel.: +40 364 730 214; Mobil: +40 733 900 999;
Email: [email protected]