Revelion la People Pub si After Eight

de | | 2 Minute

Revelion la People Pub si After Eight.

Revelionul se apropie si aduce cu el febra cautarilor (de localuri, hoteluri, cabane, oferte) sau o stare generala de confuzie. Tu… ce faci de Revelion? – Vom auzi aceasta intrebare pretutindeni. Unii iau in serios trecerea dintre ani si incep cautarile din timp, isi pregatesc bagajele si pleaca din localitate. Altii, prefera ceva in oras si se intereseaza de oferte care sa includa totul, ca la carte.

Pentru acei dintre voi care doriti sa va petreceti Revelionul alaturi de prieteni, cu muzica buna, intr-o atmosfera de distractie, dar fara sa va stresati prea mult cu pregatirile, aveti in Cluj doua optiuni elegante, care promit un Revelion plin de voie buna: People Pub si After Eight !

revelion cluj 2014

La fel ca in anul precedent, People Pub va pune la dispozitie, in noaptea dintre ani, contra unei anumite sume de bani, un Open Bar. Cei care doresc isi pot aduce de acasa mancare rece (platouri, sandivisuri, etc).

Pentru mai multe detalii:
telefon: 0729 023700
facebook: People Pub

revelion cluj 2014

After Eight isi deschide si el larg portile in noaptea de Revelion pentru cine vrea sa se simta bina si sa distreze! Astfel, intrarea se face contra unei sume modice care include sampania de la miezul noptii!
Muzica va fi pentru toata lumea, de toate genurile si pentru toate varstele, mai noua, mai veche – in asa fel incat toti cei prezenti sa se simta bine.

Pentru mai multe detalii:
telefon: 0743 359795
facebook: After Eight

 Ofertele devin valabile activ incepand cu luna decembrie.