Retro Party Romania: mai mulți prieteni, mai multă distracție. Cumperi 8 bilete, plătești doar 5

de | | 2 Minute

Mai mulți prieteni, mai multă distracție la Retro Party Romania

În ajunul Zilei Naționale, pe 30 noiembrie, clujenii își dau întâlnire la Retro Party Romania. Pe scena de la Sala Polivalentă BT Arena vor urca Zdob și Zdub, Akcent, Arsenium (ex-O-Zone), Trupa Hara, trupa Boney M. Xperience, dar și DJ Antenna cu un super show de remixuri ale hiturilor retro.

Organizatorii au pregătit o ofertă specială pentru grupuri de prieteni: 5+3 gratuit. Cei care vor cumpăra 8 bilete, vor plăti doar 5. Biletele se pot achiziționa de pe bilet.ro, iar până în 16 noiembrie participanții pot beneficia și de oferta EARLY BIRD: https://www.bilet.ro/eveniment/retro-party-10427.

„Întâmpinăm Ziua Națională cu 5 ore de muzică, dans, distracție. Nu trebuie să ratați așa ceva! Anunțați-vă gașca, luați-vă bilete și ne vedem pe 30 noiembrie, de la ora 20.00 la BT Arena”, a anunțat Flavius Buzilă, solistul Trupei Hara și organizator al evenimentului.

Retro Party Romania - Oferta grupuri

Cap de afiș la Retro Party Romania sunt moldovenii de la Zdob și Zdub care vor aduce pe scena Sălii Polivalente cele mai îndrăgite piese ale lor: „DJ Vasile”, „Everybody in the casa mare”, „Boonika bate toba” sau „Moldovenii s-au născut”.

Trupa Akcent vine pe 30 noiembrie cu „Dragoste de închiriat”, „Ți-am promis” sau „Buchet de trandafiri”, piese care au ajuns în anii 2000 pe primele poziții atât în topurile românești, cât și în cele internaționale.

Arsenium, ex-O-Zone, aduce la Cluj hiturile celebre ale formației care l-au adus în atenția reflectoarelor: „Dragostea din tei”, „Despre tine” sau „De ce plâng chitarele”.

Trupa Hara, una dintre cele mai longevive formații românești vine la Retro Party Romania să cânte și să încânte cu piese care i-au făcut celebri: „Totaya Ye”, „Ce ți-aș face”, „Cine”, „Ne vedem la Cluj” sau „Muro Shavo”.

Una dintre cele mai așteptate prezențe de la super evenimentul din 30 noiembrie este trupa Boney M. Xperience, formație tribut care cântă piesele trupei originale Boney M și care e compusă din una dintre artistele formulei originale Boney M. Show-ul lor va readuce în scenă atmosfera anilor ’70-’80 prin stilul de dans, ținute impresionante și piese precum „Daddy Cool”, „Rivers of Babylon”, „Sunny” sau „Rasputin”.

Iar pentru o experiență completă de super petrecere retro, DJ Antenna a pregătit un set de remixuri ale celor mai cunoscute hituri românești din toate timpurile.

Biletele sunt disponibile online pe platforma Bilet.ro, iar până în 16 noiembrie participanții pot beneficia de oferta de grup 5+3 gratuit sau de bilete la preț EARLY BIRD:

https://www.bilet.ro/eveniment/retro-party-10427.

Retro Party Romania - Early Bird