Evenimentul Retro L’amour de la BT Arena a fost amânat!

de | | < 1 Minute

Evenimentul Retro L’amour de la BT Arena a fost amânat!

Lart Production, organizatorii evenimentului Retro L’amour, anunță amânarea evenimentului care inițial trebuia să aibă loc pe data de 27 iulie 2024.

„Avem o actualizare importantă pentru toți cei care așteptau cu nerăbdare concertul Retro L’Amour. Evenimentul, care inițial trebuia să aibă loc pe data de 27 iulie 2024, a fost reprogramat pentru data de 5 decembrie 2024. Această modificare a fost necesară din cauza unor factori independenți de voința noastră.

Vă asigurăm că toți artiștii invitați, și anume Admiral C4C, Dr. Alban, Lian Ross și Boney M feat. Liz Mitchell, au confirmat disponibilitatea pentru noua dată. Pregătirile pentru eveniment sunt în plină desfășurare pentru a vă oferi o experiență de neuitat.

Concertul Retro L’Amour va avea loc la aceeași locație, BT Arena, iar toate biletele achiziționate pentru data inițială vor fi valabile pentru noua dată.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijinul continuu. Abia așteptăm să ne bucurăm împreună de o seară retro de neuitat!

Pentru informații suplimentare, organizatorii evenimentului vă stau la dispoziție pe e-mail: [email protected]

Evenimentul Retro L'amour de la BT Arena a fost amânat!  (1)


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.