Reguli de acces The Dire Straits Experience Cluj

de | | 2 Minute

Reguli de acces The Dire Straits Experience Cluj

Evenimentul The Dire Straits Experience Cluj, programat pe 12 decembrie la Sala Polivalentă din Cluj, este de mare interes pentru publicul din România. În acest moment mai sunt disponibile foarte puține locuri. Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces:

 • Porțile Sălii Polivalente se vor deschide la ora 19:00. Accesul publicului va începe de la ora 19:00, iar spectacolul începe la ora 20:00.
 • Fanii sunt rugați să vină începând cu ora 19:00 pentru ca accesul să se desfășoare în condiții optime și pentru a nu rata începutul spectacolului.
 • Acces copii: Nu se recomandă prezența copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic. Dacă părinții aleg să vină alături de cei mici, aceștia vor avea acces gratuit până la vârsta de 5 ani, doar dacă sunt respectate condițiile de mai jos:
  Copiii trebuie să aibă căști de protecție sunet. În sala de concert copiii vor fi ținuți în brațe de către adulți;
  Nu este recomandat ca un adult să vină însoțit de mai mult de un copil.
  La intrare se va prezenta un act doveditor al vârstei copilului.
  Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru supravegherea copiilor. Minorilor cu vârsta de 5 ani sau peste li se va permite accesul în incinta locației doar pe baza unui bilet valid.
 • În sala de concerte nu va fi permis accesul cu:
  – brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro.
 • Informații importante: Spectatorii sunt rugați să păstreze permanent biletele asupra lor.
 • După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet.

Ultimele bilete pot fi achiziționate și la intrare în ziua concertului.

https://www.facebook.com/PhoenixEntertainmentPage/videos/1734291196582119/