Regulament Concurs Martie 2014

de | | 4 Minute

Regulament Concurs Martie 2014.

Cluj.com isi propune sa spuna povestea Clujului altfel – mai unic, original, subiectiv, iar la acest lucru contribuie, luna de luna, cei care participa la acest concurs. Concursul nu este adresat doar fotografilor profesionisti sau jurnalistilor in devenire, ci este adresat tuturor clujenilor stabiliti aici sau aflati doar in trecere, oameni care isi doresc sa isi exprime, fotografic sau in scris, gandurile si emotiile. Ne dorim sa evoluam impreuna, alaturi de voi, sa observam imbunatatiri calitative in cadrul concursului, motiv pentru care asteptam feedback-ul si sugestiile voastre!

1. Inscrierea in concurs se face printr-un email pe adresa [email protected]

2. Concursul are doua sectiuni: Cuvinte si Foto. Puteti sa va inscrieti la ambele sectiuni sau doar la una. Daca sunteti talentati la fotografiat atunci va inscrieti pentru sectiunea foto, daca va place sa scrieti atunci va inscrieti cu un text scris, daca va place sa va exprimati in ambele moduri, puteti participa in ambele sectiuni.

3. Tema si conditiile de participare pentru fiecare sectiune, in aceasta luna, sunt:

– Sectiunea Cuvinte: ,,Cladirea mea preferata din Cluj” – Textul va avea minim 250 de cuvinte (exceptie: poeziile sunt acceptate cu minim 150 cuvinte). Se accepta texte epice, lirice, dramatice sau apartinand stilului publicistic, in functie de preferintele si inclinatiile personale.

– Sectiunea Foto: ,,Arhitectura Clujului” – Sunt acceptate 2 fotografii / persoana. Criteriile tehnice sunt flexibile (totusi, preferabil .jpg, dimensiuni maxime 3600 x 1200), atat timp cat fotografia respecta tema.

* Prin ,,Cluj” se va intelege atat orasul Cluj-Napoca, cat si judetul Cluj! Tema nu este limitata astfel doar la oras. De asemenea, nu este obligatoriu ca titlurile articolelor si fotografiilor sa fie identice cu denumirea temei, insa materialele trebuie sa respecte aceasta tema.

4. Inscrierile in concurs si trimiterea materialelor se vor face in perioada 3 – 17 martie (termen limita: luni, 17.03.2014, ora 23:59) iar publicarea acestora pe site-ul Cluj.com se va face in data de 18 februarie, pe pagina ,,Concurs”. De asemenea, vor fi promovate si pe pagina noastra de facebook, in perioada 18 – 31 martie, fie individual, fie ca sectiune a concursului.

5. Castigatorii vor fi desemnati in data de 5 aprilie. Daca data de 5 pica in weekend sau intr-o sarbatoare legala, castigatorul va fi desemnat in prima zi lucratoare. Odata inscris in concurs, poti participa automat in fiecare luna, cu conditia sa trimiti materiale noi in perioada 1 -15 a fiecarei luni.

6. In cazul in care in data de 17 a lunii nu sunt inscrisi in concurs minim 10 participanti in fiecare sectiunea a concursului, ne rezervam dreptul de a anula editia acelei luni sau de a anula doar sectiunea cu prea putini participanti.

7. Premiile sunt:

Locul I
– cate o cana Cluj.com pentru fiecare castigator al locului I
– textul si fotografia printate, personalizat, din partea noastra, in functie de materialul castigator si de tema lunii
– cate o invitatie dubla la piscina/spa din incinta hotelului Ramada
– bilete la evenimentele lunii de la partenerii nostri media

Locurile II si III – Surprize din partea partenerilor nostri (Aceste premii nu sunt specificate. Premiile pot fi diferite de la luna la luna, in functie de sponsorii nostri constanti si ocazionali). Sponsorii constanti ai acestui concurs sunt:

after eight clujthe soviet clujbijuteria roma polusSigla Ramada-2magazinul torry polus

8. JURIZARE:

Textul si fotografia castigatoare vor fi alese in functie de voturile primite din partea membrilor juriului – care este alcatuit din reprezentantii firmei noastre si ai sponsorilor implicati in acest proiect.
Like-urile si aprecierile primite pe facebook si site au un rol indrumator, insa nu un rol decisiv in desemnarea castigatorilor. Suntem interesati si curiosi de preferintele celor care urmaresc desfasurarea acestui concurs, insa pentru a nu favoriza participantii mai activi pe retelele de socializare in detrimentul celorlalti, decizia va fi luata in functie de voturile juriului, nu in functie de numarul de like-uri primite.

9. Alte precizari:
a. Materialele inscrise intr-o anumita luna a concursului, nu vor putea fi folosite pentru alta luna.
b. Este obligatoriu ca materialele inscrise in concurs sa fie de la evenimente recente.
c. IMPORTANT! Toate materialele inscrise in concurs trebuie sa fie scrise, respectiv realizate de cel care le trimite, acesta detinand drepturi de autor asupra lor.
In cazul in care se dovedeste ca un castigator nu avea dreptul de autor asupra materialului trimis, chiar si dupa castigarea concursului, va trebui sa returneze banii si premiile in maxim 30 de zile de la informarea acestuia. Fiecare material trimis va fi verificat minutios, iar nerespectarea acestei reguli duce la respingerea participarii in concurs.
d. Prin inscrierea in concurs si trimiterea materialelor, Cluj.com primeste dreptul de folosire a acestora, pe o perioada nelimitata. Dreptul de autor va apartine insa tot participantului!
e. Un text scris sau o fotografie pot fi respinse si, deci, nepublicate, fara nicio explicatie din partea noastra.
f. Articolele nu pot avea un caracter negativ, la adresa unei persoane/ categorii de persoane / companii.
h. Decizia este finala si nu poate fi contestata de alti participanti.