Regulament concurs Decembrie 2013

de | | 3 Minute

Regulament concurs Decembrie:

1. Inscrierea in concurs se face printr-un email pe adresa [email protected]

2. Tema acestei luni este “Pregatiri pentru sarbatori de iarna in Cluj„. In aceasta editie sunt acceptate 2 fotografii/persoana. Articolele trebuie sa aiba minim 250 de cuvinte. Nu vom accepta in concurs articole sau fotografii care nu respecta tema data.

3. Inscrierile in concurs si trimiterea materialelor se vor face in perioada 1-15 decembrie, iar castigatorii vor fi desemnati in data de 5 a lunii ianuarie. Daca data de 5 pica in weekend sau intr-o sarbatoare legala, castigatorul va fi desemnat in prima zi lucratoare. Odata inscris in concurs, poti participa automat in fiecare luna, cu conditia sa trimiti materiale noi in perioada 1-15 a fiecarei luni.

4. In cazul in care in data de 15 a lunii nu sunt inscrise in concurs minim 10 fotografii, respectiv 10 articole, ne rezervam dreptul de a anula editia acelei luni.

5. Concursul are doua sectiuni: articole si foto. Puteti sa va inscrieti la ambele sectiuni dar nu este obligatoriu. Daca sunteti talentati la fotografiat atunci va inscrieti pentru sectiunea foto, daca va place sa scrieti atunci va inscrieti pentru articole. Bineinteles, daca va pricepeti si la scris si la fotografiat, atunci nu ezitati sa va inscrieti la ambele.

6. Premiile sunt:

– Locul I – 250 de lei pentru fotografie si 250 de lei pentru articol.

– Locurile II si III – multe surprize din partea partenerilor nostri (Aceste premii nu sunt specificate. Premiile pot fi diferite de la luna la luna, in functie de partenerii nostri). Sponsorii acestui concurs sunt:

after eight cluj  the soviet cluj  magazinul torry polus  bijuteria roma polus

– Toti participantii care au castigat Locul I, se califica automat la concursul anual, unde va fi ales cel mai bun articol al anului, respectiv cea mai buna fotografie a anului.

– Extragerea pentru concursul anual va avea loc in luna ianuarie 2014 si se va extrage cea mai buna fotografie si cel mai bun articol ale a anului 2013.

7. Articolele sau pozele inscrise intr-o anumita luna a concursului, nu vor putea fi folosite pentru alta luna.

8. Este obligatoriu ca articolele sau pozele inscrise in concurs sa fie de la evenimente recente.

9.Toate articolele si fotografiile inscrise in concurs trebuie sa fie scrise, respectiv realizate de cel care le trimite, acesta detinand drepturi de autor asupra lor.

10. In cazul in care se dovedeste ca un castigator nu avea dreptul de autor asupra fotografiei sau articolului, chiar si dupa castigarea concursului, va trebui sa returneze banii si premiile in maxim 30 de zile de la informarea acestuia.

11. Prin inscrierea in concurs si trimiterea materialelor, Cluj.com primeste dreptul de folosire a articolelor, respectiv a fotografiilor, pe o perioada nelimitata. Dreptul de autor va apartine tot participantului!

12. Articolul si fotografia castigatoare vor fi alese in functie de voturile primite din partea membrilor juriului – care este alcatuit din reprezentantii firmei noastre si ai sponsorilor implicati in acest proiect. Like-urile de pe Facebook, mai ales in cazul in care se regasesc intr-un numar ridicat la un articol sau o fotografie, vor avea o influenta mai mare in stabilirea castigatorilor. Cu toate acestea, ele nu sunt decisive in alegerea castigatorilor.

13. Un articol/fotografie poate fi respins (nepublicat) fara nicio explicatie din partea noastra.

14. Articolele nu pot avea un caracter negativ, la adresa unei persoane/companii.

15. Articolele trebuie sa fie unice si nu pot fi publicate si pe alte site-uri, decat pe cele ale autorilor, daca este cazul. Fiecare articol va fi verificat minutios, sa nu fie copiat.

16. Decizia este finala si nu poate fi contestata de alti participanti.