Regulament Concurs Aprilie: Articole/Foto

de | | 1 Minute

Regulament:

1. Tema concursului este orasul Cluj, cu tot ce inseamna el: evenimente, arhitectura, cultura, arta, timp liber, etc. Articolele sau fotografiile pot surprinde orice vi se pare voua interesant din oras.

2. Concursul se desfasoara lunar.

3. Inscrierile in concurs si trimiterea materialelor se vor face in perioada 1-15 a fiecarei luni, iar castigatorii vor fi desemnati in data de 5 a lunii urmatoare.Daca data de 5 pica in weekend sau intr-o sarbatoare legala, castigatorul va fi desemnat in prima zi lucratoare.

Odata inscris in concurs, poti participa automat in fiecare luna, cu conditia sa trimiti materiale noi in perioada 1-15 a fiecarei luni.

4. Castigatorul va primi suma de 250 de lei plus alte premii oferite de partenerii nostri.

5. Concursul are doua sectiuni: articole si foto. Puteti sa va inscrieti la ambele sectiuni dar nu este obligatoriu. Daca sunteti talentati la fotografiat atunci va inscrieti pentru seciunea foto, daca va place sa scrieti atunci va inscrieti pentru articole. Bineinteles, daca va pricepeti si la scris si la fotografiat, atunci nu ezitati sa va inscrieti la ambele.

6. Articolele sau pozele inscrise intr-o anumita luna a concursului, nu vor putea fi folosite pentru alta luna.

7. Nu este obligatoriu ca articolele sau pozele inscrise in concurs sa fie realizate in luna respectiva.

8. In cazul in care se dovedeste ca un castigator nu avea dreptul de autor asupra fotografiei sau articolului, chiar si dupa castigarea concursului, va trebui sa returneze banii si premiile in maxim 30 de zile de la informarea acestuia.

9. Articolul si fotografia castigatoare vor fi alese pe baza like-urilor primite (Facebook) + votului reprezentatului firmei noastre si al sponsorilor implicati in acest proiect, care pot fi diferiti in fiecare luna.

10. Decizia este finala si nu poate fi contestata de alti participanti.