Oameni și mango… sau cum ajunge Regele Fructelor la Cluj | Mango People

de | | 3 Minute

Mango People – o afacere clujeană cu aromă de mango 

„Când am mango sunt mult mai liniștit”. O constatare care a dus la dezvoltarea unei inedite afaceri locale, aici, în inima Clujului » Mango People. 

Cum reușește fructul de mango să îi cucerească iremediabil pe unii sau, până la urmă, de ce este supranumit Regele Fructelor? Întrebările îți încolțesc în minte în timp ce un imens mango este curățat și feliat conform a ceea ce pare a fi o strategie foarte bine pusă la punct. 

UPDATE decembrie 2019 » În perioada sărbătorilor, le poți oferi celor dragi adevărata savoare a fructului de mango, avocado și a fructului pasiunii. Comandă un MAGIC BOX de aici » http://bit.ly/2LNepyg . Cutia conține:

  • 3-5 bucăți de Mango KEITT din Spania
  • 4 bucăți de avocado ZUTANO din Spania
  • 6 bucăți PURPLE passion fruit din Spania

Mango People Magic Box

 

Primul container cu mango adus din Egipt

Afli că fructul de mango din care te pregătești să guști nu este totuși unul mare, ci are o dimensiune medie. Zemos, dulce, cu acel parfum deosebit și o textură aparte, fructul îți acaparează toate simțurile. Posibil să ridici o sprânceană cu uimire: nu credeai că îți place mango, nu-i așa? 

mango people cluj 3

Prin anul 2017, pasiunea unui om pentru mango l-a determinat să ia o decizie inedită. Din dorința de a aduce la Cluj fructe net superioare celor existente pe piața din România și de a le oferi și altora experiența adevăratului fruct de mango, Kun Lóránd a adus tocmai din Egipt un container plin cu „regi ai fructelor”. Așa s-a născut Mango People – o afacere clujeană cu aromă de mango. 

mango people cluj 2

Regele Fructelor și prietenii săi

Doi ani mai târziu, oameni din întreaga țară se pot bucura de fructe de mango de soiuri variate, aduse de pe continente diferite. O singură îmbucătură dintr-un Mango Osteen, soiul aflat acum pe stoc la Mango People, adus din Spania, te lămurește rapid: nu se compară cu fructele disponibile pe rafturile supermarketului. 

Fructele de mango sunt livrate în cutii de câte aproximativ 4 kg, în toată țara – cutii bine încărcate din punct de vedere nutritiv, învăluite în acel parfum inconfundabil și vin cu o calitate a gustului garantată. Nu doar în teorie, ci pe sistemul de returnare a banilor în caz contrar. Cei care plasează comenzi, pot plăti online, prin ramburs sau chiar prin Revolut. 

mango people cluj 4

Pe lângă Mango Osteen, în această perioadă, pe stoc mai găsești și mango uscat bio, ecologic, precum și ananas uscat biorganic și un ulei de măsline de calitate superioară, adus din Spania, folosit de mai toți marii chefi ai hotelurilor de renume internațional, datorită proprietăților sale speciale: chiar și la temperaturi foarte mari, uleiul nu intră în contact direct cu alimentele gătite, datorită peliculei ce se formează în jurul acestora. 

În funcție de sezon, Mango People aduc în țară, așadar, pe lângă mango, și alte fructe și produse exotice: ananas, rodie, avocado sau fructul pasiunii, din diverse colțuri ale lumii: Brazilia, Egipt, Peru, Columbia, Spania etc. Rămâne doar să le descoperi! 

Comenzile se pot face direct de pe site-ul dedicat regelui fructelor – www.mangopeople.ro – sau la numărul de telefon 0722 464 702. 

Cu fiecare bucată de mango savurată, înțelegi de ce e considerat a fi Regele Fructelor. Înțelegi și de ce nu i-ai dat cu adevărat vreo șansă: cumpărat din magazin, mango este nu doar scump, ci și perisabil – cu atât mai mult dacă nu știi să-l alegi (și atenție – culoarea lui nu reflectă cât de copt este). Negăsind în comerț fructul la adevăratul lui potențial, n-ai conștientizat cât de bun este, de fapt. Mango People reușesc să aducă, așadar, în inima Transilvaniei, aroma autentică de fruct exotic proaspăt și natural. 

p.s. Dacă ți-e poftă de mango, grăbește-te (ardelenește, dar vioi): fructele de mango aflate pe stoc sunt proaspete și, implicit, nu rezistă pe termen foarte lung – nu au conservanți, zahăr adăugat, acizi citrici sau alte formule „magice”. Durata lor scurtă de viață înseamnă o viață mai sănătoasă pentru tine, în schimb 🙂   

Facebook | Website
Telefon: 0722 464 702
E-mail: [email protected]