Cine se trezește de dimineață are reduceri în Iulius Mall Cluj!

de | | 2 Minute

Cine se trezește de dimineață are reduceri în Iulius Mall Cluj!

Reduceri de dimineață la Iulius Mall » Acum ai timp să îți alegi outfit-ul perfect, să îți savurezi cafeaua, să te relaxezi la o sesiune de shopping în siguranță și să profiți de reducerile dimineții. Iulius Mall Cluj te ajută să devii o persoană matinală și te așteaptă cu oferte irezistibile în cadrul Happy Hour Sale.

Când te trezești ești grumpy, nu vrei să te ridici din pat și tot ce îți dorești este să mai stai cinci minute? Iulius Mall Cluj vine în ajutorul tău cu oferte incredibile, disponibile doar dimineața, dar și cu un program optimizat: de luni până joi, sesiunile de cumpărături încep de la ora 08.00 și țin până la ora 21.00, iar de vineri până duminică, ne vedem de la ora 08.00 până la ora 18.00. În fiecare zi, de la ora 08.00 până la ora 10.00 ai reduceri la magazinele tale preferate, cu Happy Hour Sale.

Arman Sport, Skechers, Under Armour, BUZZ și Sport Vision te așteaptă cu promoții pentru ca tu să ai cel mai cool echipament atunci când te relaxezi la sesiunile de yoga sau când te încarci cu energie în timpul joggingului. Happy Hour Sale aduce reduceri și în Benvenuti, iar perechea de încălțăminte pentru primăvară este ca și a ta. Pentru dimineți mai dulci, cofetăria Lemnul Verde îți oferă 1+1 gratis la brioșe, iar Sweet Caffee îți propune 1+1 gratuit la capuccino. Dacă ți se face foame, la Mado găsești preparate numai bune de savurat dimineața, iar la fiecare meniu primești o cafea gratis.

Happy Hour Sale are oferte și pentru cei mai matinali și energici. Dacă vrei să îți surprinzi jumătatea încă de când apar primele raze ale soarelui, vino la florăria Magnolia în intervalul 08.00 – 10.00, profită de reduceri și alege cele mai frumoase aranjamente. Unii dintre noi sunt mai creativi dimineața, de aceea Nobila Casa are oferte zilnice în cadrul Happy Hour Sale, iar tu poți să îți redecorezi căminul cu cele mai sofisticate piese. Se știe că primul lucru pe care îl fac stăpânii de animale atunci când se trezesc este plimbarea cu amicul blănos. La Zoomania din Iulius Mall Cluj ai promoții speciale pentru animăluțul tău, încă de la primele ore ale zilei.

Vino să descoperi ofertele și să ne spunem „Bună dimineața!”, la Happy Hour Sale din Iulius Mall Cluj!


Comunicat de presă
Noutăți de la Iulius Mall Cluj-Napoca aici.