Reducerea stresului la tinerii din Cluj-Napoca

de | | < 1 Minute

Reducerea stresului la tinerii din Cluj-Napoca

Trei studenţi de la secţia Publicitate au început implementarea unei campanii de informare şi promovare a activităţilor de reducere a stresului la tinerii din Cluj-Napoca.

Campania este adresată liceenilor şi studenţilor din Cluj-Napoca şi vizează stresul tipic perioadei de adolescenţă, apărut de cele mai multe ori din cauza necesităţii de adaptare la noi medii sau din pricina unui stil de viaţă haotic.

Campania a debutat săptămâna aceasta cu distribuirea unor print-uri pe care se regăsesc informatii utile despre modalităţi de a reduce stresul, prezentate într-o manieră amuzantă. Împărţirea a avut loc în puncte „cheie” ale oraşului, precum în staţiile de autobuz, în apropierea şcolilor şi a facultăţilor sau în apropierea cafenelelor şi a locurilor de socializare îndrăgite de tineri.

Derularea campaniei a continuat cu un workshop de management al stresului destinat aceluiaşi grup ţintă, având ca invitat pe psihologul si psihoterapeutul Adelina Mureşan ( evenimentul a avut loc miercuri, 21 mai 2014, la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii).

Ideea campaniei a luat formă în urma unei teme primite de 3 studenţi de la departamentul de comunicare (secţia de Publicitate) a Universităţii Babeş Bolyai, prin care li s-a cerut să studieze o problemă socială şi să implementeze o campanie în această privinţă.

Aceştia au creat şi o pagină de facebook unde se pot găsi informaţii suplimentare legate de viitorul campaniei sau de problema abordată: http://facebook.com/destresare

destresare no stress campaign cluj