Reducere pentru studenți la expoziția „Our Body”

de | | < 1 Minute

Reducere pentru studenți la expoziția „Our Body”

Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” vizitată de la deschidere și până în prezent de 12. 000 de persoane, atât români cât și străini, va putea fi vizitată pe data de 1 octombrie cu reducere de către toți studenții.

Reamintim faptul că expoziția s-a deschis în luna iulie și la Cluj, în incinta Iulius Mall, cu peste 200 de exponate – corpuri umane reale și secțiuni, după ce a traversat peste 30 de țări și a fost văzută de peste 50 de milioane de vizitatori.

„În data de 1 octombrie, între orele 10.00 și 22.00, studenții pot cumpăra bilete la prețul de 20 lei, pe baza carnetului sau a legitimației de student, vizate pe anul 2015 (reducere de 42% față de prețul normal). Biletele reduse pentru studenți vor putea fi achiziționate doar de la casa de bilete de la intrarea în expoziție (Iulius Mall Cluj)”, anunță organizatorii.

Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” mai poate fi vizitată până la sfârșitul lunii octombrie, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 și 22.00 (la ora 21.00, are loc ultimul acces). Biletele se pot cumpăra la intrarea în expoziție, online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim.

sectiune spate our body

Tia Sirca

redactor Cluj.com