Redu kilometri parcurși, uzura flotei tale și consumul de combustibil cu Optimall Logistic by AROBS

de | | 2 Minute

Redu kilometri parcurși, uzura flotei tale și consumul de combustibil cu Optimall Logistic by AROBS

O soluție care să ajute la optimizarea fiecărei etape a organizării și gestionării funcției de transport a unei afaceri reprezintă idealul. Dar această soluție există, luând forma unui software folosit pentru îmbunătățirea procesului de livrare și transport, iar de ceea ce oferă ea se pot bucura cât mai mulți utilizatori.

Care sunt avantajele oferite de un astfel de software?

Există trei mari avantaje oferite de un software de optimizare rute cum este Optimall Logistic, iar acestea se referă la reducerea kilometrilor parcurși, la uzura flotei sau la reducerea consumului de combustibil. Cu ajutorul acestuia pot fi folosite cele mai eficiente modele de transport, pentru că se va avea în vedere eficientizarea traseului și a volumul de marfă încărcat, pentru obținerea unor avantaje majore.

Un software logistic pentru transport va putea fi definit drept instrumentul perfect care poate ajuta pe oricine să gestioneze mai bine flota de vehicule în vederea scăderii uzurii acesteia, să reducă numărul de opriri și să reducă numărul de kilometri parcurși, să crească procentul de livrări la timp și altele asemenea.

Mai mult decât atât, acest management poate fi integrat direct cu managementul comenzii printr-un instrument precum Optimall SFA pentru automatizarea proceselor de vânzare. În acest fel, este îmbunătățită rata de satisfacție a clienților, iar funcția de transport poate fi gestionată mult mai eficient.

Software-ul Optimall Logistic reprezintă unul dintre cele mai utile instrumente de management care va ajuta la luarea celor mai bune decizii. Astfel, bugetul va fi mai bine controlat și se va putea deține controlul deplin asupra costurilor în timp real, dar și asupra garantării celor mai bune servicii.

Livrări eficiente, rapide și ecologice

Cu acest software poți deține controlul deplin asupra livrării mărfurilor.O bază de date centralizată, așa cum este acest software, face posibilă construirea unor rapoarte operaționale pentru a obține o înțelegere aprofundată a domeniilor care sunt necesare a fi îmbunătățite.

Fiecare pas al livrării de mărfuri poate fi simplificat dacă se are în vedere faptul că orice informație necesară în acest sens este obținută cu ajutorul aplicației web și mobile. Astfel, este posibilă automatizarea automatizarea proceselor pentru a asigura conformitatea și profitabilitatea operațiunilor și pot fi gestionate cu ușurință toate operațiunile dintr-o companie.