Recolorează-ți afacerea cu Refresh Print

de | | < 1 Minute

Recolorează-ți afacerea cu Refresh Print

Comunicarea vizuală este esențială atunci când vrei să recreezi imaginea firmei tale, când vrei să promovezi un anume produs, eveniment sau concept. Pentru asta existăm noi, Refresh Print, o echipă dinamică și tânără din Cluj-Napoca care pune mereu pe primul loc satisfacția clienților. Produsele realizate de noi se văd peste tot în oraș și reprezintă cartea noastră de vizită.

Refresh Print oferă o gamă variată de produse destinate comunicării vizuale outdoor și indoor. Ne ocupăm de imaginea firmelor mari din Transilvania și creăm majoritatea print-urilor de mari dimensiuni, colaborând cu nume precum: Tuborg, Banca Transilvania, Emerson, Pepsi, Bosch, Ursus sau Farmec.

Ne găsiți la marile evenimente, Untold Festival, Festivalul Internațional de Stand Up Comedy, Quartfest, Festivalul Luminii din orașul „comoară”. Materialele pe care le folosim sunt de calitate superioară. Realizăm și finisăm printurile indoor și outdoor în condiții profesionale, pentru ca rezultatul să fie cel așteptat, atât după cerințele clienților, cât și după standardele stabilite chiar de echipa Refresh Print.

Știm să alegem imagini vii, vibrante, detalii foarte bine definite, mesaje direct la țintă pentru identitatea vizuală a firmei, evenimentului, festivalului, produsului pe care dorești să-l promovezi astfel încât să aibă impactul scontat.

Nu ezită să ne ceri sprijinul, echipa Refresh Print îți stă la dipoziție cu serviciile de printing și advertising!

Recolorează-ți afacerea cu Refresh Print

Contact
Adresa: str. Caii Ferate, nr. 11, Cluj-Napoca
Telefon: 0760680058
E-mail: [email protected]
Website: http://refreshprint.ro/
Facebook: facebook.com/print.refresh
Program: deschis non-stop