Răsfață-te pe terasa Hotelului Transilvania

de | | 3 Minute

Răsfață-te pe terasa Hotelului Transilvania, o adevărată oază în mijlocul orașului

În cel mai vechi și boem hotel din Cluj, aerul regal încă domină încăperile istorice. Adunând poveștile mai multor generații, hotelul păstrează vie amintirea călătorilor îndrăgostiți de frumos. Hotelul este gazda perfectă și pentru întâlnirile de afaceri sau pentru persoanele care lucrează în domeniul corporate sau business.

Hotelul Transilvania și-a păstrat farmecul de-a lungul anilor de existență în care a găzduit mii de oaspeți din toată lumea. Locația ultracentrală și încăperile în care se păstrează mare parte din mobilierul original formează o capsulă a timpului, în care istoria și-a întipărit faptele dar lasă loc și modernului să se desfășoare.

Răsfață-te pe terasa Hotelului Transilvania, o adevărată oază în mijlocul orașului

Un loc foarte ușor accesibil dar totuși intim, ferit de freamătul orașului și de privirile curioase, hotelul deține o terasă încăpătoare, unde poți servi preparate unice, precum „Paprika Hendl a la Bram Stoker” sau limonade și cocktailuri delicioase.

La un cocktail pe terasă la Hotel Transilvania 

Terasa hotelului a găzduit personalități importante, fiind locația ideală pentru a lua masa în oraș. Terasa de vară încântă privirile și gusturile oaspeților în căutare de bucate alese. Oaza de liniște găzuită de centrul orașului oferă o ambianță intimă și îmbină autenticitatea preparatelor tradiționale, cu aerul modern, adus de preparate internaționale.

 

Într-un oraș modern și în continuă schimbare precum Clujul, Hotelul Transilvania este un reper istoric neschimbat. Progresul a adus însă modificări pozitive și în interiorul odăilor cochete. Camerele au fost modernizate însă elementele cheie ale epocii trecute s-au păstrat într-o stare perfect funcțională.

Primind un suflu nou,  terasa a fost împrospătată pentru noul sezon și își așteaptă oaspeții cu muzică ambientală și hituri evergreen, business lunch, preparate tradiționale dar și bunătăți din bucătaria internațională.

Zilele de vară se anunță așadar mai răcoroase la terasa spațioasă, plină de flori curgătoare.

Răsfață-te pe terasa Hotelului Transilvania, o adevărată oază în mijlocul orașului

Poveștile frumoase trebuie spune mai departe, iar terasa hotelului este locul perfect pentru a crea amintiri noi, pentru a le depăna pe cele vechi sau a-ți face planuri de viitor, alături de oamenii dragi ție. Vino așadar să deguști din bucătăria internațională și vei fi înâmpinat de ospitalitatea ardelenească!

Răsfață-te pe terasa Hotelului Transilvania, o adevărată oază în mijlocul orașului

Și sala de conferințe a fost renovată, fiind utilată cu toate accesoriile necesare pentru prezentări de succes: conferințe de presă, lansări de carte, evenimente corporate etc. Existența unuei business room este un alt atuu pe care hotelul îl deține. Dotările hotelului acoperă nevoile tuturor clienților care îi trec pragul, ospitalitatea fiind o constantă cu care ne-a obișnuit și care îi menține trăinicia.

Răsfață-te pe terasa Hotelului Transilvania, o adevărată oază în mijlocul orașului

Orașul are multe de oferit iar amplasarea și istoria hotelului îl recomandă drept o gazdă ideală pentru oaspeții care vin să guste aromele tradiționale și să exploreze locurile frumoase.

Contact: 

Adresă: Str. Regele Ferdinand, nr. 20, Cluj-Napoca

Telefon: +40 264 594 429

E-mail: @transilvania.hotelcluj

Website

Facebook