De ce rafturile metalice sunt cea mai bună alegere pentru industria Horeca?

de | | 2 Minute

De ce rafturile metalice sunt cea mai bună alegere pentru industria Horeca?

Facilitățile de catering și ale bucătăriilor profesionale ar trebui să fie amenajate cu mobilier și echipamente de înaltă calitate. Acestea ar trebui să iasă în evidență prin estetică, confort și soluții bine gândite. În industria Horeca, o mare parte dintre mobilierul ales este metalic, datorită numeroaselor avantaje oferite de acest material.

Utilitatea rafturilor metalice în bucătăriile profesionale

Normele privind igiena sunt esențiale în cadrul afacerilor din domeniul Horeca. Din acest motiv, mobilierul și spațiile de depozitare ale alimentelor trebuie să îndeplinească cele mai ridicate standarde, pentru a se evita riscul de contaminare.

Investiția în structuri metalice reprezintă una dintre cele mai bune alegeri în cadrul acestui tip de afacere. Acestea sunt rezistente la uzură și, în același timp, arată foarte plăcut din punct de vedere estetic. De asemenea, sunt ușor de păstrat curate și nu reprezintă un pericol pentru siguranța alimentară.

Produsele sortate corespunzător pe rafturi metalice sunt ușor accesibile, facilitând, astfel, procesele din cadrul bucătăriilor profesionale. Înălțimea standard a acestor pentru industria Horeca este de 180 cm, capacitatea de încărcare a raftului este de la 150 la 200 kg.

Rafturile metalice pe roți cu mâner pentru transport ușor sunt, de asemenea, o soluție foarte convenabilă. Acest model ajută la transportul vaselor, dar și a unei cantități mari de produse din depozit.

Ce trebuie să ai în vedere atunci când achiziționezi rafturi metalice?

Rafturile metalice destinate industriei alimentare ar trebui să aibă o structură solidă și să permită depozitarea în siguranță și convenabilă a mărfurilor. Sarcina lor este de a oferi spațiu suplimentar de depozitare pentru accesorii, vase și produse alimentare necesare îndeplinirii sarcinilor profesionale.

Soluțiile multifuncționale utilizate în unitățile de catering trebuie să fie realizate din materiale sigure în contact cu alimentele. Sunt disponibile în multe dimensiuni și forme atractive, astfel încât pot fi adaptate cu ușurință în aproape orice spațiu.

De asemenea, acestea trebuie să fie concepute dintr-un material rezistent la condiții dure și la temperaturi extreme. Din acest punct de vedere, rafturile din inox reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pentru bucătăriile profesionale

Alegerea rafturilor și a mobilierului ideal nu este ușoară, dar cu ajutorul specialiștilor în prelucrări metalice, poți obține o soluție care se va potrivi perfect cu nevoile afacerii tale.