Rafturi şi structuri metalice – soluții personalizate și eficiente

de | | 2 Minute

Rafturi şi structuri metalice – soluții personalizate și eficiente

Lipsa spațiului constituie una din marile probleme pe care o întâmpină oamenii când se gândesc la locurile disponibile de depozitare dintr-o locuință. O utilizare adecvată privind necesitatea maximizării locului disponibil a devenit o situație importantă, în special când ne referim la depozite, magazine cu specific diversificat sau de locuințe personale.

Sistemul de rafturi poate reprezenta o soluție eficientă față de toate problemele ce vin odată cu deficitul de spațiu. Aceasta este o alternativă optimizată la dulapurile voluminoase, comodele sau rafturi grele din lemn în ce privește amenajarea spațiului și transformarea acestuia într-un loc cât mai eficient.

Există numeroase beneficii pe care rafturile din oțel inoxidabil și sistemele de depozitare metalice le pot oferi tuturor celor care le achiziționează. Printre acestea, putem exemplifica: versatilitatea, nivelul scăzut privind întreținerea acestora, accesibilitatea, vizibilitatea, rezistența și flexibilitatea, precum și multe altele.

Care este rolul unor rafturi metalice?

Raftul metalic plin de rezistență și de calitate premium reprezintă un răspuns al nevoilor dumneavoastră atunci când ne referim la organizarea unei zone aglomerate. Producătorii din domeniul confecțiilor metalice au conceput rafturi metalice foarte apreciate pe piața din România care pot fi amplasate în diferite locuri, după cum urmează: cu fixarea pe sol ori pe perete.

Față de aceste rafturi care sunt utilizate cu preponderență în zona industrială, mai există și alte produse care sunt destinate sectorului HORECA. Astfel de sisteme reușesc să fie utile în realizarea în siguranță a activităților specifice. Dintre elementele specializate pentru HoReCa, merită menționate: mese din inox, spălătoare din inox, dulapuri din inox, cărucioare sau coșurile de gunoi din inox. Aceste produse sunt foarte apreciate datorită calității de premium.

La ce se folosesc structurile metalice?

Structurile metalice sunt produsele concepute de către o echipă ce este compusă din sudori, lăcătuși specializați în confecționarea unor produse de oțel inoxidabil sau ingineri. Prin structuri metalice se înțeleg acele produse de calitate, solide ce îndeplinesc standardele de siguranță impuse.

Aceste obiecte prezintă o serie de beneficii, printre care le subliniem pe umrătoarele:

  • o bună toleranță la sarcini grele,
  • calitatea sudurilor care este certificată TUV,
  • rezistența specifică fiecărei structuri metalice – fie că este vorba de inox sau oțel inoxidabil ,
  • atenția față de aspectul plăcut din punctul de vedere estetic,
  • diversificarea tipurilor de prelucrare a suprafețelor care pot fi executate.

Printre materialele cele mai folosite se numără țevile pătrate sau rotunde cu diferite tipuri ale profilelor și elementelor debitate cu laser.