Disponibil online! Bronto oferă pulverizatoare pentru soluții de dezinfectare

de | | 2 Minute

Disponibil online! Bronto oferă pulverizatoare pentru soluții de dezinfectare

Bronto, firmă ce comercializează produse și ustensile profesionale de grădinărit, deține o serie de pulverizatoare utile în cazul efectuării dezinfecțiilor unor suprafețe de dimensiuni mari. Odată cu starea de urgență în care a intrat România, firmele prestatoare de servicii se confruntă cu problema stocurilor reduse de produse specifice pentru dezinfectarea spațiilor publice. În situația existență multe firme însă reușesc să se adapteze subit situației și să facă față deficitului de produse specifice.

Comandă online și livrare în cel mai scurt timp posibil

Igiena a devenit principala noastră preocupare. Din acest motiv, procedeul de curățare și dezinfectare a spațiilor publice în care volumul de circulație este ridicat este o preocupare constantă. Cele mai multe locuri publice au început un amplu proces de detaliat de igienizare. În acest sens, Bronto vine în ajutor societăților din toată țara cu o vestă bună: se pot comanda online ustensile de dimensiuni mari pentru dezinfectare.

Pulverizatoarele oferite de Bronto acționează pe o rază mare de acoperire. Tipologia lor se adresează diferitelor categorii de suprafețe. Odată plasată comanda, produsele vor ajunge la destinatar în cel mai scurt timp posibil (în funcție de transportator).

pulverizatoare

Ce fel de produse sunt disponibile?

Pulverizatoarele se pot folosi pentru diverse soluții.  Chiar dacă multe sunt destinate agriculturii, totuși, fiecare produs în parte este o soluție concretă  pentru curățarea și igienizarea locurilor și a spațiilor destinate unui grup mare de persoane. Fiecare produs se adresează unei anumite tipologii specifice de dezinfecție, dezinsecție, deratizări sau pentru tratamente în agricultură, în funcție de specificații.

Iată lista cu pulverizatoare disponibile: