Publicul clujean poate vota spectacolul preferat

de | | < 1 Minute

Publicul clujean, iubitor de teatru, are posibilitatea să-și voteze piesa preferată. Accesand online www.vote.pollcode.com publicul poate să-și aleagă unul dintre spectacolele de teatru, Clovni extratereștri, Mein Kampf, Elling, În trafic, Agnus Dei, 12 oameni furioși, Apolodo, Cameristele, Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război, American Dream, Emigranții, UbuZdup, pe care-l consideră cel mai reușit.

Piesele de teatru amintite mai sus reprezintă activitatea companiei Teatrului Național din stagiunea 2014 / 2015. Premiul publicului pentru cel mai bun spectacol va fi acordat în cadrul „Întâlnirilor Internaţionale de la Cluj”, ediția a V-a, eveniment care se va derula în perioada 6-11 octombrie, în Cluj-Napoca.

Creația artiștilor de pe scena clujeană va fi celebrată în data de 9 octombrie 2015, prin decernarea Premiilor Teatrului Național Cluj-Napoca. În afară de premiul publicului, se vor mai acorda premii pentru cel mai bun regizor, experiment și inovație, cel mai bun tehnician de scenă, cei mai buni actori şi actriţe în rol principal şi secundar.
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Tia Sîrca

redactor Cluj.com