Provocare de weekend: Corner Billiard, Snooker & Darts

de | | 2 Minute

Provocare de weekend: Corner Billiard, Snooker & Darts

Bun venit în colțul jucătorilor cu spirit competitiv și voie bună!

E vineri seara, ai diferite invitații la tot felul de evenimente culturale, sociale sau de altă natură, dar parcă nimic nu te atrage. Ești într-o stare de semi-oboseală după o săptămână grea și vrei să te relaxezi, dar în același timp cauți o activitate care să-ți suscite interesul și la care să poți participa cu gașca ta de prieteni dintotdeauna.
Desigur, la această rețetă vei vrea și o bere bună și muzică de calitate în surdină.

Așadar, bun venit la Corner Billiard, Snooker & Darts!

Ai patru mese de biliard și una de snooker pregătite pentru câteva runde bune de impresionism. 🙂 Ai nouă board-uri de Darts și una de Darts electronic, folosite inclusiv de profesioniștii Ligii de Darts în cadrul Campionatului Național de Darts, toate într-un spațiu primitor și încăpător. Ai bere bună și variată, loc suficient să te odihnești între „bătălii”. Și mai ai un personal prietenos și atent care se distrează alături de tine în timp ce-ți arăți măiestria cu tacul sau cu săgețile.

Găsești toate aceste elemente într-un singur loc: Corner Billiard, Snooker & Darts, deschis până-n miez de noapte, în fiecare zi. Apropos, marți și joi e deschis chiar mai târziu, până la ora 02:00.

Deci, ne vedem acolo?

Contact:
Adresa: Str. Iazului, Nr. 21, Etaj 1, Cluj-Napoca
Telefon: 0753 433 732
Website
Facebook