Promovare pe Cluj.com – Ghid Local

de |

Promovează-te prin intermediul nostru!

Ai o afacere, un produs sau oferi servicii si vrei sa te promovezi? Cluj.com – Ghid Local iti pune la dispozitie un pachet complex de promovare, care poate fi personalizat in functie de nevoile si directia pe care doresti sa o imprimi afacerii tale! Pe langa platforma online, actualul proiect Ghid Local include o serie de concepte strategice de promovare, atat pentru mediul online, cat si pentru cel offline. Totul la nivel national! Pentru a afla mai multe detalii despre pachetele noastre si ofertele de pret, ne poti contacta la numarul de telefon 0264 546 789, pe adresa de mail office@cluj.com sau completand formularul de mai jos:

Vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a putea fi contactat în vederea unei colaborări.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Cluj.com – Ghid Local înseamnă:

Website

Site-ul Cluj.com reprezintă o sursă informaţională complexă atât pentru cei care locuiesc în oraş, cât şi pentru cei care doresc să îl viziteze. Site-ul este structurat pe mai multe categorii utile și ușor de navigat, fiind o „unealtă” valoroasă pentru cei care vor să descopere Clujul văzut altfel!

Franciza Ghid Local

Revista bilingvă City Guide

Revista City Guide este tipărită în peste 5000 de exemplare, cu apariție din două în două luni. Este distribuită în mod gratuit turiștilor și localnicilor la puncte strategice din oraș (centre de informare turistică, restaurante, hoteluri, cafenele, etc).

Franciza Ghid Local

City Card și aplicație

Top City Card este un card de recomandări turistice, culturale și comerciale, prin intermediul căruia deținătorii acestuia beneficiază de reduceri și gratuități, precum și de ghidaj turistic. Cardul, alături de aplicația Top City Card (iOS, Android), îndeplinește trei funcții: recomandări locuri deosebite + beneficii city card + ghidaj turistic. 

city card franciza iulie 2017

Hărți locale personalizate

Harta personalizată a orașului este, la rândul ei, tipărită în peste 5000 de exemplare / 2 luni. Este distribuită alături de revista City Guide sau individual, în mod gratuit, turiștilor și localnicilor la puncte strategice din oraș (centre de informare turistică, restaurante, hoteluri, cafenele, etc).

harta franciza iulie 2017

 Comunitate online

Conceptelor de mai sus, li se adaugă și o comunitate online în rețelele de socializare. Cu peste 106.000 de aprecieri pe pagina de Facebook Cluj.com – Ghid Local, activitatea Cluj.com pe rețelele de socializare presupune interacțiune și schimb informațional continuu cu o comunitate de oameni tot mai implicați în viața orașului.

Franciza Ghid Local

Îți punem așadar la dispoziție un pachet complet și complex de Promovare pe Cluj.com – Ghid Local, care poate fi personalizat în funcție de nevoile și direcția pe care dorești să o imprimi afacerii tale! Pentru a afla mai multe detalii despre pachetele noastre de promovare și ofertele de preț, ne poți contacta la numărul de telefon 0264 546 789, pe adresa de email info@cluj.com sau completând formularul de mai sus.