Promovare pe Cluj.com – Ghid Local

de |

Promoveaza-te prin intermediul nostru!

Ai o afacere, un produs sau oferi servicii si vrei sa te promovezi? Cluj.com – Ghid Local iti pune la dispozitie un pachet complex de promovare, care poate fi personalizat in functie de nevoile si directia pe care doresti sa o imprimi afacerii tale! Pe langa platforma online, actualul proiect Ghid Local include o serie de concepte strategice de promovare, atat pentru mediul online, cat si pentru cel offline. Totul la nivel national! Pentru a afla mai multe detalii despre pachetele noastre si ofertele de pret, ne poti contacta la numarul de telefon 0264 546 789, pe adresa de mail info@cluj.com sau completand formularul de mai jos:

Vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a putea fi contactat în vederea unei colaborări.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Cluj.com – Ghid Local inseamna:

Website

Site-ul Cluj.com, precum și mai recentul Ghid Local Oradea, reprezintă o sursă informaţională complexă pentru cei care locuiesc în oraş, cât şi pentru cei care doresc să îl viziteze. Site-ul este structurat pe mai multe categorii utile. Dintre acestea putem aminti: Evenimente, De Văzut, De Făcut, Cultural, Cazare în Cluj, Business, Mâncare, Servicii diverse, Locuri de muncă etc. De asemenea, platforma online găzduiește și o serie de rubrici speciale și inedite, aflate în continuă dezvoltare, dintre care amintim seria „La doi pași de Cluj / Oradea”, ,,Artistul altfel”, ,,Curțile interioare”, ,,Porți urbane”, ,,Clădirile orașului”, ,,Recomandări în Cluj”, etc.

Franciza Ghid Local

Revista bilingvă City Guide

Revista City Guide este tipărită în peste 5000 de exemplare, cu apariție din două în două luni. Este distribuită în mod gratuit turiștilor și localnicilor la puncte strategice din oraș (centre de informare turistică, restaurante, hoteluri, cafenele, etc). Varianta online a ultimei ediții o puteți răsfoi: aici.

Franciza Ghid Local

City Card și aplicație

Top City Card este un card de recomandări turistice, culturale și comerciale, prin intermediul căruia deținătorii acestuia pot beneficia de numeroase reduceri și gratuități la sute de parteneri din toată țara, precum și de ghidaj gratuit la obiective de interes. Cardul, alături de aplicația Top City Card – Guide (iOS, Android), îndeplinește în mod inedit trei funcții: recomandări locuri deosebite – beneficii city card (reduceri și gratuități) – ghidaj turistic. Prin această inițiativă, BCR alături de Top City Card doresc să resusciteze turismul intern. Cardurile, fiind dezvoltate la nivel național, vin ca un îndemn către români să călătorească mai mult prin țară, să conștientizeze că avem toate aceste locuri deosebite și frumoase, fie că sunt comerciale, fie că sunt cultural-turistice, și să le descopere în mod direct.

Franciza Ghid Local

Hărți locale personalizate

Harta personalizată a orașului este, la rândul ei, tipărită în peste 5000 de exemplare / 2 luni. Este distribuită alături de revista City Guide sau individual, în mod gratuit, turiștilor și localnicilor la puncte strategice din oraș (centre de informare turistică, restaurante, hoteluri, cafenele, etc).

Franciza Ghid Local

 Comunitate online

Conceptelor de mai sus, li se adaugă și o comunitate online în rețelele de socializare, cu peste 100.000 de aprecieri pe pagina Cluj.com – Ghid Local și cu peste 9000 de aprecieri pe pagina Ghid Local Oradea (acestea din urmă adunate în doar 3 luni de activitate în Oradea!).

Franciza Ghid Local

Iti punem asadar la dispozitie un pachet complet si complex Promovare pe Cluj.com – Ghid Local, care poate fi personalizat in functie de nevoile si directia pe care doresti sa o imprimi afacerii tale! Pentru a afla mai multe detalii despre pachetele noastre de promovare si ofertele de pret, ne poti contacta la numarul de telefon 0264 546 789, pe adresa de mail info@cluj.com sau completand formularul de mai sus.


Comentarii