de | | < 1 Minute

 Promoțiile de Black Weekend

În acest final de săptămână, zeci de mii de clujeni au venit la Iulius Mall, dornici să se bucure de promoțiile din Black Weekend Sales și să se distreze în compania prietenilor. Promoții de până la 70%, premii în tendințe și nenumărate posibilități de recreere au fost ingredientele unui sfârșit de săptămână reușit.

Black Weekend Sales a fost un eveniment mult așteptat de public, dovadă stând cele peste 200.000 de persoane care au venit la cumpărături în Iulius Mall. Promoțiile de până la 70% și premiile de ultimă generație i-au entuziasmat atât pe clujeni, cât și pe locuitorii din întreaga regiune. Iar pentru a se bucura din plin de shopping, clienții au profitat de programul prelungit până la miezul nopții.

De Black Weekend Sales, magazinele și-au întâmpinat clienții cu oferte speciale la piese vestimentare, încălțăminte, bijuterii și accesorii, cosmetice, electronice și electrocasnice, decorațiuni, articole pentru copii și servicii. În plus, cei veniți la cumpărături au ales să își petreacă pauza dintre sesiunile de shopping în food court, de unde au putut alege meniuri pentru preferințele lor, cu oferte speciale. Atractive au fost și promoțiile restaurantelor și cafenelelor din Iulius Mall, acolo unde clienții s-au destins alături de prieteni.

Rețeta unui sfârșit de săptămână reușit a fost completată cu premii captivante. Pasiunea pentru cumpărături a zece clienți a fost răsplătită de Iulius Mall Cluj cu câte un iPhone 6S. Lista câștigătorilor este disponibilă pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj. Mai mult, în fiecare dintre cele trei zile ale Black Weekend Sales, Iulius Mall Cluj le-a oferit amatorilor de shopping sute de premii instant.

Iulius Mall Cluj este destinația îndrăgită de shopping și entertaiment, prin mixul de branduri, multiplele posibilități de recreere și evenimentele aparte.