Promoții la Târgul de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală

de | | 2 Minute

Promoții la Târgul de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală

Promoții și reduceri la Târgul de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală de la Polus Center Cluj

Târgul de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală ce va avea loc la Polus Center Cluj aduce reduceri și gratuități la o serie de analize și proceduri, doar în weekendul 13-15 Martie.

Clujenii vor putea beneficia de sfaturi gratuite de sănătate și frumusețe, vizitând standurile expozanților care nu duc lipsă de oferte special concepute cu ocazia acestui eveniment.

Astfel, Centrul Medical Medexpert va aduce reduceri substanțiale la anumite proceduri și analize cu ocazia împlinirii a 10 ani de existență. Promedical Center vine cu discount de 50% la analize de laborator, medicina muncii și ecograf, Tanya Beauty Center oferă reduceri la proceduri de înfrumusețare corporal, iar Ecosense aduce produse bio de îngrijire la prețuri promoționale.

De asemenea, toti expozantii s-au pregatit cu oferte, iar dintre cei prezenti amintim:
Centrul Medical Floresti, Centrul Medical Medsan, Synevo, Medprime Clinic – Clinica de Stomatologie, Medispa, Radusan, Intermed Service Lab, Novia Estetica, Medisprof, Biogenis, Novogyn, CT Clinic, Ecosense, Pro Nutrition si altii.

Aceasta editie aduce o noutate, seminarii organizate la care accesul este liber si care se vor desfasura dupa urmatorul program:

Sambata, 14.03.2015, ora 17:00 – seminar 50 min. Flavius Țurcanu – 2 pași pentru imbunatatirea vederii. Tehnici simple si naturale.

Duminica, 15.03.2015, ora 14:00 – prezentare Clinica Medprime – Tehnica periajului corect al dintilor.

Duminica, 15.03.2015, ora 15:00 – prezentare Salon Tanya – Radiofrecventa faciala cu acid hialuronic si colagen pentru ten matur.

A doua ediție a Târgului de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală va avea loc în perioada 13 – 15 Martie 2015, în incinta Polus Center Cluj. Târgul va fi deschis publicului între orele 10:00 – 22:00, de vineri până duminica.

În Martie, dă-ți întâlnire cu sănătatea la Târgul de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală!
Ad Shop Cluj este o agenție de evenimente, creație și strategie publicitară.