Proiectul Cluj.com premiat la TeCOMM

de | | 2 Minute

cluj.comData de 24 octombrie a insemnat un moment important pentru Cluj.com. Dupa aproximativ 7 luni de munca am primit prima recompensare si prima confirmare publica ca proiectul nostru este unul de interes. Este vorba despre Gala Premiilor TeCOMM, unde am fost premiati pentru dezvoltarea portalului nostru si pentru roadele muncii de 7 luni.

Prin proiectul Cluj.com nu ne-am dorit sa „cumparam” Clujul, nu am batut la usa nimanui sa ne ajute cu finantari, ci ne-am dorit pur si simplu sa spunem povestea Clujului altfel, sa promovam orasul acesta atat de frumos, de care aproape oricine care il viziteaza se indragosteste.

Proiectul Cluj.com a fost gandit inca de la inceput ca o oportunitate pentru Cluj, un portal pentru clujeni si un fel de magnet pentru turisti. Suntem niste oameni care iubesc Clujul si care cunosc adevarata valoare a acestuia.

Daca pana acum Clujul era considerat un oras de tranzit, speram sa reusim cu timpul sa schimbam aceasta parere, iar cu ajutorul portalului Cluj.com si al revistei City Guide sa putem oferi turistilor si clujenilor posibilitati de petrecere a timpului pentru mai multe zile.

Pe aceasta cale dorim sa multumim TeCOMM pentru premiul acordat, care este o mare onoare pentru noi, si pentru interesul acordat proiectului Cluj.com.
Expoconferinta Transylvania eCommerce Conference&Expo (TeCOMM) se afla la a 3-a editie si aduce la Cluj bune practici ale comertului electronic cu aplicabilitate nationala si internationala.
Editia de anul acesta se desfasoara in perioada 24-26 octombrie si va reuni toate persoanele si companiile care au sau doresc sa-si dezvolte un business pe partea de online.
Cluj.com este un proiect dezvoltat si coordonat de RomaniaWebDesign.com, o firma cu experienta de peste 14 ani in domeniu, avand pana in prezent peste 7.500 de proiecte. Scopul firmei este de a oferi clientilor un pachet complet de servicii, de la partea de design, consultanta, pana la partea de SEO.

Portalul Cluj.com este in plina dezvoltare, iar in doar 7 luni a atins un numar de 100.000 de vizitatori unici si peste 53.000 de like-uri pe Facebook.