Ce este un program de calcul salarii și cum te ajută?

de | | 2 Minute

Ce este un program de calcul salarii și cum te ajută?

Un program calcul salarii, cunoscut și sub denumirea de soft payroll este un instrument digital destinat departamentelor de salarizare. Acesta te ajută pentru a putea gestiona cât mai eficient salariile angajaților, oferind un management oportun. În România, aceste tipuri de softuri sunt folosite de mai bine de 20 de ani, chiar una dintre cele mai vechi companii de IT, UCMS by AROBS își desfășoară activitatea de 25 de ani. În tot acest timp compania a implementat soluțiile True HR și dp-Payroll în peste 500 de companii din industrii variate. În prezent, fiecare aplicație a ajuns să dețină un portofoliu de 19 funcționalități.

Digitalizează sarcinile payroll cu ajutorul unui program calcul salarii

Pentru că transformarea digitală a devenit un trend în ultimul an, tot mai multe companii își îndreaptă atenția asupra softurilor. De ce? Pentru că au rolul de a eficientiza munca și permit gestionarea sarcinilor chiar și de la distanță, fără a fi nevoit să cari după tine dosarele necesare. Care, așa cum știm, sunt destul de multe având în vedere câtă birocrație include procesul de salarizare.

Un program calcul salarii este agenda specialistului payroll. Acesta este construit pe baza unor formule clare și permite digitalizarea tuturor sarcinilor de salarizare. Totodată, soluția de payroll centralizează contractele și datele de pontaj și, pe baza acestor informații, cu ajutorul formulelor foarte precise, calculează salariile, indemnizațiile, bonusurile și toate compensațiile care revin salariaților.

Desigur că un program de calcul al salariilor este actualizat cu modificările legislative. De aceea, toate operațiunile și calculele se realizează conform legislației. Riscul de apariție a erorilor umane este puternic diminuat. Prin automatizarea sarcinilor se salvează mult timp. Dar nu numai atât, ci permite și o organizare minuțioasă a sarcinilor, care contribuie la reducerea stresului specialiștilor în salarizare.

Gestionează calcule salariale cu dp-Payroll

Un program calcul salarii consacrat pe piața din România este dp-Payroll, soluția software propusă de UCMS by AROBS. Experiența și expertiza acumulată de-a lungul celor 25 de ani de activitate permite soluționarea oricăror probleme. Prin urmare, softul poate fi customizat pe nevoile afacerilor indiferent de industria în care activează. Ba chiar poate fi utilizat cu încredere și de IMM-uri, deoarece din gama de funcționalități se pot personaliza doar cele care sunt de ajutor companiilor. Pentru un plus de eficiență, softul este actualizat la zi cu toate modificările legislative. Însă, mai multe informații despre aplicație, poți afla direct de la echipa de specialiști UCMS by AROBS. Ia legătura cu ei la [email protected] sau telefon 0720534424.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.