Profihairshop

de | | 2 Minute

Profihairshop inaugurează mâine magazinul din Polus Center

 

Profihairshop este ultimul brand ce s-a alăturat portofoliului Polus Center. Aici, clienții centrului comercial din inima Transilvaniei se vor putea bucura de produse profesionale de coafură, aparținând celor mai renumite branduri internaționale.

Mâine, 5 martie 2014, la Polus Center va fi inaugurat magazinul Profihairshop. Compania fondată încă din anul 2009 în România, la Sibiu, a devenit un brand renumit în Germania și Austria.

Profihairshop se adresează atât cumpărătorilor individuali, cât și saloanelor de înfumusețare și comercializează produse profesionale de coafură ale celor mai renumite branduri internaționale, precum Wella, System Professional, L’Oreal, Kerastase, Londa, Pur Hair, Profi Line, Joico, Tigi, produse pentru manichiură Orly și Opi, accesorii și produse de cosmetică. În plus, în perioada 05 – 31 martie 2014, magazinul Profihairshop îi așteaptă pe clienții centrului
comercial cu reduceri de până la -42% și o mulțime de cadouri.

Despre Profihairshop

Compania Profihairshop aduce un concept valoros, inovativ și unic în România, care de 4 ani revoluționează piața produselor de înfrumusețare destinate îngrijirii părului. Diversitatea produselor noastre se extinde de la vopsele de păr, șampoane, măști, tratamente, produse de styling, accesorii pentru coafat, până la bijuterii pentru păr, produse pentru manichiură, oje, produse electrice pentru coafat, produse de lux destinate persoanelor cu venituri medii și mari, produse premium proprii – produse de calitate accesibile, fabricate și comercializate în Germania/ Austria – Profi Line și Pur Hair.

Compania a fost fondată încă din anul 2009 în România, la Sibiu, iar din luna aprilie 2012, Profihairshop și-a început expansiunea în București, inaugurând primul magazin.
În octombrie 2012, rețeaua Profihairshop cuprindea deja cinci magazine dintre care patru în București și unul în Sibiu. În 15 februarie 2014 a fost deschis primul magazin Profihairshop din Constanța, iar la sfârșitul lunii februarie în București a fost inaugurat cel de-al 8-lea magazin al rețelei Profihairshop. La începutul lunii martie se va deschide al 2-lea magazin din Cluj-Napoca, și cel de-al 9-lea magazin al rețelei, în Polus Center.

Noul magazin va fi situat pe strada Nicolae Grigorescu a centrului comercial, vizavi de magazinul Sephora.

Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.