Primul magazin din Cluj-Napoca al brandului olandez de fashion Gaastra s-a deschis Iulius Mall

de | | 1 Minute

Primul magazin din Cluj-Napoca al brandului olandez de fashion Gaastra s-a deschis Iulius Mall

Pasionații de modă au o nouă destinație de shopping. Primul magazin din Cluj-Napoca al brandului olandez de fashion Gaastra s-a deschis vineri, 3 octombrie 2014, la parterul Iulius Mall.

Gaastra și-a câștigat reputația internațională prin îmbinarea perfectă între fashion și funcționalitate, propunându-le clujenilor un alt mod de a se îmbrăca. Piesele vestimentare se remarcă prin calitatea materialelor, execuția ireproșabilă, dar mai ales prin adoptarea tendințelor actuale, fără a renunța la confort. Colecțiile Gaastra reprezintă stilurile sport și casual, răspunzând tuturor preferințelor clienților, indiferent de vârstă. Jachete, bluze, pantaloni, jeanși, rochii sau cămăși sunt doar o parte din articolele Gaastra, care se impun prin croiurile în trend, soluțiile inovatoare și prin comoditatea pe care o asigură. Toate creațiile Gaastra sunt atent lucrate și cu finisaje în cele mai mici detalii, astfel încât să poată fi adaptate particularităților clienților și să le ofere stil și performanțe optime.

Magazinul Gaastra din Iulius Mall Cluj este ideal şi pentru cei care doresc să își completeze garderoba cu încălţăminte de o calitate superioară. Aici vor găsi pantofi, ghete sau cizme din piele naturală și materiale foarte rezistente, pentru toate gusturile, care au garanția confortului Gaastra. Pentru ținute complete, clujenii pot alege genți, eșarfe, curele, căciuli și alte accesorii.

Brandul Gaastra a apărut în anul 1897, în Olanda, din dorința de a răspunde cerințelor pasionaților de navigaţie, dar care iubesc moda. Gaastra este acum un brand internațional premium, care continuă să considere că inovația în modă trebuie să aibă rădăcini funcționale.