Primul curs de defensive driving

de | | < 1 Minute

 Primul curs de defensive driving

Cluj-Napoca, 08 iulie 2014 – Primii câștigători din cadrul loteriei „Shopping cu destinația Finlanda” au susținut weekendul trecut cursul de conducere defensivă. Piloții Napoca Rally Academy le-au dezvăluit acestora care sunt secretele conducerii în condiții de siguranță și care este comportamentul adecvat în anumite situații de urgență.

Centrul comercial din inima Transilvaniei și Napoca Rally Academy au pus la bătaie anul acesta 60 de cursuri de conducere defensivă în cadrul loteriei „Shopping cu destinația Finlanda”, ce a avut loc la Polus Center în perioada 9 mai 2014, ora 08:00 AM – 14 iunie 2014, ora 10:00 PM.

Prima grupă de câștigători au susținut weekendul trecut cursul de defensive driving alături de piloții de la Napoca Rally Academy.

În cadrul cursului, participanții au avut de parcurs atât o parte teoretică unde au aflat care sunt elementele de bază ale conducerii defensive și cum pot fi evitate anumite incidente neplăcute în trafic, cât și o parte practică, unde la volanul autoturismelor special echipate au aflat care este comportamentul adecvat pentru manevrarea autovehiculelor în anumite situații de urgență.

Lista completă a tuturor câștigătorilor poate fi consultată pe: www.poluscentercluj.ro.

Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.