O primăvară frumoasă se vede după chip | OxyJet Leo Tratamente

de | | 2 Minute

O primăvară frumoasă se vede după chip | OxyJet Leo Tratamente

Este adevărat, frumusețea umană nu se află în perfecțiunea trăsăturilor, în simetria sprâncenelor și nici în proporția vitruviană a buzelor. Frumusețea este o combinație între ceea ce se arată la exterior și ceea ce reprezintă personalitatea și caracterului omului. Însă, oricât de mult ne-ar face plăcere să credem că aspectul fizic nu este atât de important din moment ce esența este cea care contează cu adevărat, avem nevoie de îngrijire pentru a ne simți în armonie cu noi înșine.

Pielea, oxigenul și primăvara

Aflați în căutarea celor mai eficiente tratamente și metode de îngrijire a tenului, am descoperit ceva care se recomandă revoluționar și unic în Cluj – tratamentul cu oxigen. Cabinetul OxyJet Leo Tratamente este cel care oferă o gamă diversă de procedee cosmetice, iar studiile științifice din domeniul cosmetologiei susțin că rezultatele tratamentului cu oxigen sunt eficiente, naturale și durabile.

primavara-oxyjet-leo-tratamente

Și dacă am amânat orice tip de intervenție cosmetică pe perioada iernii, sub diverse pretexte, în sezonul de primăvară este deosebit de important să avem grijă de tenul nostru și să-l pregătim pentru sezonul estival, să prevenim influența nocivă a soarelui și să stimulăm derma și epiderma să se regenereze.

Astfel, fie că se alege un produs dermato-cosmetic, fie se optează pentru o ,,injecție” cu oxigen presurizat pulsat sau se dorește microneedlingul, efectul va fi același, unic și garantat: oxigenul va umple imediat celulele pielii și va reactiva producerea de colagen și acid hialuronic. Întinerirea trăsăturilor și îmbunătățirea aspectului general al pielii se va remarca imediat, afirmă specialiștii de la OxyJet Leo Tratamente.

primavara-oxyjet-leo-tratamente

Aflați în căutatrea metodelor de îngrijire eficiente și inteligente, merită să investim timpul în remedii inovatice și accesibile. Rezultatele dorite și așteptate nu vor întârzia să apară. Și nu uitați să zâmbiți. O jumătate din remediu împotriva îmbătrânirii se află doar în zâmbet.

Date de contact OxyJet Leo Tratamente:

? Strada Trotușului, Nr. 4, Cluj

☎️ +40 742 311 840

Facebook

Website