Primăvara întâlnirile de afaceri se numără la West City Hotel

de | | 3 Minute

Primăvara întâlnirile de afaceri se numără la West City Hotel.

A sosit anotimpul mult așteptat, primăvara. În Cluj-Napoca, primăvara înfloresc nu numai ghioceii, ci și noile afaceri. Atent la nevoile investitorilor, West City Hotel vine în întâmpinarea lor, organizând sedințe sau conferințe firmelor doritoare. Astfel, primul hotel din România care are la bază conceptul de „design hotel” își pune la dispoziție cele trei săli de conferință, complet echipate.

Sala de conferințe Crystal – schimb de experiență cu parteneri sau colegi din întreaga țară

Crystal este sala de conferinţe cu capacitatea cea mai mare. Este ideală pentru întâlnirile de business de până la 400 de participanți. Pe lângă dotările standard ale sălii, aer condiționat și acces la WiFi, sala de conferinţe poate fi echipată la cerere cu flipchart, sistem de proiecție video, televizoare LCD, microfoane și sisteme performante de sonorizare.
Sala este adecvată nu numai pentru intâlnirile de afaceri, ci și pentru conferințe, congrese realizate în domenii diferite, precum: sănătate, educație, justiție, agricultură, specialiști din întreaga țară putând să se reunească, să împărtășească din experiență și realizări.

Întâlnirile de afaceri se numără la West City Hotel

Sala Blue Sky – conectați cu viitorul

În sala de conferințe Blue Sky de la West City Hotel se pot organiza întâlniri la care pot participa 80 de persoane. Este dotată cu instalație de aer condiționat, oferă posibilitate de conectare la linia telefonică și acces internet wireless de mare viteză.
Dotările moderne și ambianța plăcută asigură reușita întâlnirilor de afaceri, iar amplasarea în imediata apropiere de Polus Center fac din această locaţie cea mai potrivită alegere pentru întâlnirile de afaceri, prezentări sau evenimente.

Întâlnirile de afaceri se numără la West City Hotel

Board Room – hotărâri importante într-un cadru prietenos

Board Room este cea mai mică sală de conferințe a hotelului, cu o capacitate de 14 locuri. Dispune de aer condiționat, ecrane LCD pentru prezentări, posibilitate de conectare la linia telefonică și internet wireless de mare viteză. Spațiul special amenajat este propice întânirilor intime, cu un număr mai mic de participanți. Board Room vă asigură intimitatea de care aveți nevoie!

Rezervă acum sala de conferință care se potrivește evenimentului tău și profită de pachetele avantajoase oferite de West City Hotel!

Pe lângă cele trei săli de conferințe, West City Hotel poate asigura pauzele de cafea, prânzul sau cina. Și, cel mai important, pentru ca focusul să rămână pe obiectivul întâlnirii, al conferinței sau al congresului, West City Hotel oferă cazare participanților.

Contact
Adresa: Str. Avram Iancu, nr. 442-446, Floresti, Cluj
Telefon contact și rezervări: 0264 501 820
Email: [email protected]
Website: http://www.westcityhotel.ro/
Facebook: facebook.com/1WestCityHotel

Întâlnirile de afaceri se numără la West City Hotel

Întâlnirile de afaceri se numără la West City Hotel

Întâlnirile de afaceri se numără la West City Hotel

Întâlnirile de afaceri se numără la West City Hotel

Întâlnirile de afaceri se numără la West City Hotel