Cum a fost prima zi de UNTOLD: 15 fotografii & LIVE streaming | #ClujulVăzutAltfel

de | | 3 Minute

Cum a fost prima zi de UNTOLD: 15 fotografii & LIVE streaming | #ClujulVăzutAltfel

Pe străzile orașului, ieri, încă de la orele amiezii, puteai vedea tineri entuziaști îndreptându-se înspre centrul orașului, înspre zona Parcului Central și Cluj Arena. Cu un look de festival pe măsura ocaziei speciale, cu zâmbete și curiozitate, festivalierii au pătruns joi, 2 august, pe tărâmul UNTOLD.

Peste 84.000 de persoane au trecut pragul festivalului, oameni de toate vârstele, reprezentanți ai tuturor generațiilor (de la mic, la mare). Amenajările, design-ul, scenele (10 la număr) și muzica sunt, cum altfel, de poveste. Scena principală a festivalului are 31 metri înălțime, iar la bază are peste 80 de metri; pentru prima dată, scena are încorporate și elemente 3D! Pentru a reduce impactul fonic negativ asupra clujenilor care locuiesc în zonă (Hotel Sport, Sala Polivalentă, Spitalul de Copii), au fost instalate panouri fonoabsorbante și s-au realizat măsurători ale nivelului de decibeli resimțit în interiorul clădirilor, nivel care se încadrează în rigorile legii.

Deschiderea oficială UNTOLD a însemnat focuri de artificii, povestea universului Untold din acest an » Wolf Spirit, explorări pe tot perimetrul festivalului (participanții sunt curioși ce surprize li s-au pregătit în acest an) și, desigur, multă muzică.

Înainte ca primii artiști să urce pe scenă, tinerii au avut un mesaj de transmis către partidul aflat la putere, deja încetățenitul M..e PSD, „cântat” de altfel și la alte festivaluri locale din această vară.

Pe scena principală au urcat joi seara: Mahmut Orhan, The Asteroids Galaxy Tour, Parov Stelar, The Chainsmokers, Oliver Heldens, Diplo, Afrojack și Will Sparks. Peste 40 de alți artiști au concertat pe celelalte scene Untold: Nina Kraviz, Pan Pot, Borgore, Foreign Beggars, Pendulum , Gareth Emery și mulți alții.

p.s. Dacă nu aveți bilete la festival, dar sunteți curioși, puteți urmări canalul de Youtube al festivalului, pentru LIVE streaming (vedeți la finalul articolului concertele primei seri de festival). Între timp, iată cum a fost prima zi de UNTOLD în 15 fotografii:

#1 Foto: UNTOLD

#2 Foto: Radu Pirvu

#3 Foto: Radu Pirvu

#4 Foto: Ioana Birta

#5 Foto: TVdece

#6 Foto: Turcu Tudor

#7 Moon Dancers & Ghost dresses by Paul Cristian Cordoș (aka Art Bending)

#8 Foto: Tab Itha

#9 Foto: Raluca

#10 Foto: Cazacu Vasile

#11 Foto: Event Travel_Lviv_UA

#12 Foto: Stancu Diana Elena

#13 Foto: UNTOLD

#14 Foto: UNTOLD

#15 Foto: UNTOLD

Ziua 1 la UNTOLD 2018 » video