Prietenul la The Dungeon se cunoaste

de | | 2 Minute

Prietenul la The Dungeon se cunoaste

Intr-un spatiu mai putin folosit in Cluj, subsolurile unor cladiri, din strada Horea, nr. 75, respectiv str. Petru Maior, nr. 13, va asteapta un joc de evadare, antrenant pentru mintea si creativitatea voastra, daca va lasati prinși de povestile create la The Dungeon.

Este vorba despre The Experiment,  povestea Savantului Nebun, care face experimente pe prizonierii atent aleși. Intemnitatii sunt torturati folosindu-se mijloace… creative. Pe unii, savantul îi lasă să evadeze doar pentru a se amuza, însă mai întâi prizonierii trebuie să treacă de mai multe obstacole, care le testează capacitatea de analiză, rapiditatea, gândirea logică și creativitatea.

The Dungeon

In al doilea joc, The Secret, groparul unui cimitir dintr-un sat transilvanean ascunde în propria sa ogradă cel mai mare dușman al sătenilor: un conte care ani la rând a distrus tot ceea ce sătenii prețuiau. În urma unor revolte care îi amenințau viața, contele a fugit din castel și s-a ascuns în mijlocul comunității sătenilor. Satenii incearca să-l gaseasca. In functie de cat de perspicace sunt, satenii vor reusi sau vor fi victime ale capcanelor malefice puse la cale de conte.

Din anul 2013, cand a fost lansat primul joc de room escape din Cluj-Napoca, si pana in prezent, la The Dungeon s-au lasat luati prizonieri si intemnitati atat clujeni cat si turisti din Austria, Ungaria, Marea Britanie, Suedia, Israel, Slovacia, Croatia,Franta, Turcia, Olanda,  SUA sau Australia.

Jocurile The Dungeon au priza la public deoarece provoaca imaginatia si inteligenta participantilor, ii determina pe acestia sa fie si ei actori in poveste, sa completeze puzzle-uri pentru a dezlega mistere si pentru a face povestea un întreg. In dezlegarea misterelor, se pune pret pe munca in echipa pentru ca jocurile create sunt destinate mai ales grupurilor (de prieteni, colegi, studenti etc). Astfel, rolul The Dungeon nu este numai de a oferi prietenilor sau colegilor un mod interesant si interactiv de a-și petrece timpul liber, dar si acela de a le da posibilitatea sa se cunoasca mai bine intre ei.

The Dungeon

„Secretul constă în munca de echipă. Împreună veți găsi ascunse diferite indicii sau obiecte care vă vor ajuta să evadați. Veți rezolva împreună puzzle-uri și veți încerca să deschideți uși cu chei ascunse. Pereții întunecați vă vor șopti povești înfricoșătoare și vă vor ghida spre ieșire sa vă vor îngreuna evadarea”, spun cei de la The Dungeon.

Pretul pentru o asemenea experienta se calculeaza pe grup, care poate fi între 2 și 5 persoane, și este de: 100 lei – pret intreg, 80 lei – pret pentru studenti si elevi.