Premiu de Festival la VIVO! Cluj-Napoca

de | | 2 Minute

Premiu de Festival la VIVO! Cluj-Napoca

În această perioadă, la VIVO! Cluj-Napoca se desfăşoară un nou concurs online. Clienţii centrului comercial sunt invitaţi să urmărească blog-ul centrului comercial, să răspundă până la finalul acestei luni printr-un comentariu la provocarea primită şi pot câştiga prin tragere la sorţi o ţinută de festival.

Centrul comercial din inima Transilvaniei a pregătit un nou concurs ce se desfăşoară online. Până pe 31 iulie, toţi cei care urmăresc blogul centrului comercial, răspund la articolul de concurs cu outfit-ul pe care l-ar purta la festivaluri şi din ce magazine din VIVO! Cluj-Napoca l-ar achiziţiona, devin automat înscrişi în concurs.

Cel mai norocos participant va putea câştiga prin tragere la sorţi un Premiul de Festival – o ţinută în valoare de 500 de lei.

Le dorim tuturor mult succes şi multă inspiraţie în realizarea ţinutelor, pe care o pot obţine din articolul de concurs, cele scrise zilnic sau chiar din sesiunile de shopping.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 1 august, la ora 14,00.

Mai multe detalii despre modul de participare precum şi regulamentul activităţii promoţionale se găsesc pe www.blog.vivo-cluj.com

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,0 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 230 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.