Pregătirile pentru Revelionul 2018 au început: Hotel Stil

de | | 2 Minute

Pregătirile pentru Revelionul 2018 au început: Hotel Stil

Târgurile de Crăciun din țară și-au deschis larg porțile și ne îmbie cu arome de vin fiert cu portocală și scorțișoară, castane coapte și hrănitoare, turtă dulce și multe alte delicii tradiționale. Luminițele sclipesc pe cupola înălțată între oameni și cer, căsuțele cochete, aliniate în piețe, cheamă oaspeții într-o vizită, iar în aer se simte atmosfera de sărbătoare care se instalează încet și sigur peste oraș și pătrunde în mod misterios în suflet.

Prinzând din zbor aceste frumoase frecvențe de sărbătoare, localurile clujene au început să conceapă oferte pentru momentele speciale pentru ultima noapte din acest an și prima zi din anul viitor. Hotelurile, restaurantele, cluburile pregătesc de zor cele mai avantajoase pachete de sărbătoare astfel încât, cea mai frumoasă petrecere de Revelion 2018 să se întâmple chiar la ei.

Revelion 2018 

La Hotel Stil, așa cum ne-au obișnuit deja, oferta este bogată și potrivită pentru orice buget. Pentru acest an, hotelul situat pe strada Făgetului, nr. 5B, a pregătit un pachet avantajos.
Pentru petrecerea de Revelion 2018, Hotel Stil oferă un meniu festiv, cu preparate delicioase, potrivite cu atmosfera de sărbătoare.

Dorind să ofere o experiență de neuitat, în acord cu anul prosper care urmează, Hotel Stil propune o gamă variată de licori, armonizate perfect cu preparatele culinare servite, care vor putea fi servite în mod nelimitat.

După o masă bună, servită cu băuturi de calitate, muzica este cea care va face ca trecerea dintre ani să fie veselă și plină de speranță. Atmosfera de petrecere și spectacolul live va invita la dans și va umple de fericire sufletele iubitorilor de sărbători reușite.

Pregătirile pentru Revelionul 2018 au început: Hotel Stil

Dacă se întâmplă să nu fiți de pe meleaguri clujene, hotelul pune la dispoziție camere de cazare și oferă și o reducere pentru toți cei care fac rezervări în acest sens. În acest mod, Hotel Stil dorește să creeze cea mai reușită petrecere de Revelion, ca să celebrați perfect Noul An.

Detalii importante:

Oferta este în valoare de 300 lei/persoană. Pentru rezervări se va achita un avans de 50% din prețul meniului, diferența urmând a fi achitată până pe 25 decembrie 2017 inclusiv. Dacă te gândești să îți aduci toți prietenii la petrecerea dintre ani, este important să știi că grupurile mai mari de 10 persoane beneficiază de 20 de lei reducere din valoarea pachetului.

Pentru rezervări și mai multe informații:

Telefon: +40 264 438 171; +40 729 084 324; +40 744 572 604
E-mail: [email protected]

Contact Hotel Stil: 
Adresa: Cluj-Napoca, Str.Fagetului nr.5b
Tel/fax: +4 0264.438.171
Mob: +4 0729.084.324, +4 0788.271.609
E-mail: [email protected]

Facebook