Prăjitura copilăriei regăsită la cofetăria Agape

de | | < 1 Minute

Prăjitura copilăriei regăsită la cofetăria Agape

Într-o cofetărie deschisă de curând în centrul Clujului puteți comanda prăjituri si torturi savuroase. Situată la parterul hotelului cu același nume, Cofetăria Agape are o multitudine de sortimente de prăjituri, abordând rețete de la cele mai simple la cele mai complicate. Foarte prezentabile, „minunățiile dulci” îți atrag privirea și pofta. Dintre atâtea feluri este greu să te decizi pe care să o alegi. Toate-ai crede că-ți spun din vitrină „Eu sunt cea mai dulce”.

Având această ofertă diversă „de „dulce” în fața mea, m-am decis cam greu. Nu căutam nimic sofisticat. Nu mă interesau nici ultimele rețete în materie. „Minunăția dulce” ce mi-am comandat-o era de fapt un Cremeș. Am mâncat în tihnă prăjitura copilăriei mele și am fost plăcut surprins: gustul Cremeșului de la Agape era identic cu cel din anii copilăriei. Fiecare linguriță de Cremeș mi-a adus aminte de jocurile neastâmpărate de copil, de bucuria acelor zile.

cremes 1 cofetaria Agape

Pentru că la Cofetăria Agape am regăzit gustul dulce al prăjiturilor de altădată, vă recomand să-i treceți pragul. Cofetăria se găsește în spațiul cafenelei Hotelului Agape și alături de deja apreciatul restaurant cu autoservire (parter) sau de Mátyás Étterem Restaurant (etajul I) întregește gama de servicii și produse pe care hotelul le pune atât la dispoziția turiștilor cazați aici, cât și la dispoziția clujenilor. Cofetăria Agape oferă produsele atât prin servire directă, cât și prin Candy Bar.

Str. Iuliu Maniu, nr. 6

Telefon: +40 264 406 523
Site: www.hotelagape.ro
E-mail: [email protected]