Poveşti de succes spuse la The Woman

de | | 3 Minute

Poveşti de succes spuse la The Woman

“Adevărata mea pasiune este să ascult poveştile oamenilor” a admis vedeta Pro Tv, Amalia Enache în cadrul conferinţei de leadership feminin The Woman. Amalia a vorbit alături de Patrizia Paglieri, jurat Masterchef, Corina Dobre, realizator de emisiuni în cadrul TVR şi Carmen Goldenberg, general manager al Elgo Care, despre “Pasiunea în muncă”.

În faţa celor peste 300 de participante, Amalia Enache a vorbit cu o impresionată deschidere şi onestitate despre începuturile carierei sale în televiziune.“Cea mai solicitantă perioadă din meseria mea a fost la început. În meseria aceasta, greutatea înseamnă depăşirea propriilor limite, eu trăiesc în direct de la 19 ani, cred că experienţa asta m-a făcut să pot duce multe.”

Amalia a admis şi faptul că pentru a putea să se concentreze pe carieră şi pentru a face faţă vieţii de televiziune a ales să aibă în jur oameni care au susţinut-o şi au înţeles-o: „Nu ştiu cum este să trăieşti cu cineva care încheie un program până la ora 17. M-am înconjurat de oameni şi prieteni care mi-au acordat foarte mult suport“.

Amalia nu a fost genul de persoană care să îşi calculeze viaţa profesională în cele mai mici detalii, ba chiar era “acel copil care nu ştia ce o să facă”, acum însă Amalia recunoaşte că “ viaţa mea este peste ceea ce am visat, am luat lucrurile metodic şi m-am bucurat de toate lucrurile care au venit în viaţa mea”.

Poveşti de succes spuse la The Woman

Tot în cadrul The Woman, participantele au avut în faţa lor femei care au atins succesul în antreprenoriat.

Printre acestea s-a numărat şi Cristina Chiriac, fondatoarea proiectului “Flori de ie” şi preşedintele Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor şi Ambasador al Antreprenoriatul Feminin.“Gândesc pozitiv, niciodată nu am gândit antreprenoriatul în avantaje şi dezavantaje. Nici nu mi-am închipuit niciodată că altcineva ar putea să îmi creeze mie un dezavantaj. Mi-am propus în viaţă un sistem de valori şi l-am urmat. În business nu mi-a fost niciodată greu” a declarat Cristina Chiriac în cadrul The Woman.

Ioana Filipescu, Managing Director pentru Visa Financial Advisors-specialist în investment banking, susţine şi ea că a fi femeie antreprenor nu are neapărat dezavantaje, ci din contră: “Eu m-aş fi gândit ca intuiţia. Suntem mai intuitive, mai creative, probabil luăm hotărâri mai greu.”

Poveşti de succes spuse la The Woman

Dintre antreprenorii locali prezenţi la eveniment, Genoveva Hossu, decorator și creator de interioare, a admis faptul că “nu îmi doresc să muncesc atât de mult, dar societatea ne impune, suntem într-un mediu economic destul de fragil” şi că “succesul este efemer, eu cred în oameni, în realizări punctuale, succesul e ca un nor de praf”.

Poveşti de succes spuse la The Woman

Conferinţa The Woman a adus împreună peste 300 de participante şi 17 speakeri din diferite domenii, femei care şi-au construit o carieră chiar şi în domenii considerate masculine. Evenimentul a avut loc în 6 martie la Grand Hotel Italia şi a fost susţinut de AVON.

Poveşti de succes spuse la The Woman

Parteneri: Chic Ville, Marty Restaurant, Coquette, Ciao Bella, Mediatic, Impress, Deilani, EuroGSM, SmartHR, Okian, Chic Bijoux, Coriolan, Piera, Tokio Japanese Restaurant, Nail Art Studio, Esthetic Lux Center, Heila, Vania Szasz, Demira, Club Moving, Academia Burticilor, Luado Chocolate.
Sponsor principal: AVON.

Libero Events este o agenţie de evenimente în domenii precum: turism, home&deco, comerţ online, medical şi antreprenoriat. De asemenea, organizam târguri şi expoziţii: Touristica, Deco Show şi BookShow. Portofoliu nostru conţine şi conferintele: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, dar şi workshopuri şi seminarii.