Trăiește adevărata poveste Guinness la O’Peter’s Irish Pub!

de | | 2 Minute

Trăiește adevărata poveste Guinness la O’Peter’s Irish Pub!

O’Peter’s Irish Pub este basmul irish clujean, dar fără spiriduși, oameni roșcați și pistruiați! Spiritul irlandez se află în fiecare om, în fiecare colț, în fiecare pahar. E nebunie, e veselie și fiecare seară se încheie cu gust de Guinness pe buze!

Peste zi, dă o fugă până la pub-ul nostru din centrul vechi al Clujului, ca să îți potolești foamea. Avem o bucătărie bestială, care scoate, la foc automat, farfurii delicioase și arătoase! Gătim pe placul și pofta inimii tale! La O’Peter’s Irish Pub se mănâncă doar foarte bine sau extraordinar!

The Best Pub in Town- O’Peter’s Irish Pub & Grill

Avem oameni care te servesc cu zâmbetul pe buze! Ospătarii și barmanii îți fac ziua mai senină și îți alungă tristețea din ochi încă dinainte de a lua prima gură de bere! Alege să zâmbești împreună cu noi și lasă-ne să-ți colorăm viața. Dincolo de verdele irlandez, ne jucăm cu toate culorile Pământului și îți pictăm un curcubeu vesel pe gânduri! Acum, după ce gândurile tale au devenit vesele și viu colorate, putem petrece împreună! O’Peter’s este pictorul tău preferat pentru că folosește celebrele culori, verdele „irish”, roșu de emoție și negru de la Guinness.

Cu gândurile „colorate” îți va fi ușor să faci față maratonului de cultură generală. Wine & Knowledge Pub Quiz este concursul care îți va ocupa serile de luni, iar O’Peter’s îți va fi gazdă! Caută-ți prietenii inteligenți și cu simțul umorului și vino la Wine & Knowledge Pub Quiz, competiție pentru oameni cu mintea ascuțită!

guinness la o'peter's irish pub

Bucură-te de distracție alături de prieteni! În pub-ul O’Peter’s Irish Pub poți petrece ore întregi fără să te plictisești. Te așteptăm împreună cu gașca de prieteni! 

O’Peter’s Irish Pub: „Be touched by a bit of Irish luck!”