Vocea care sună ca o eternă poveste de dragoste | Lara Fabian

de | | 2 Minute

Vocea care sună ca o eternă poveste de dragoste | Lara Fabian

De puține ori în viață ne este dat să avem parte de experiențe care ne emoționează, care ne trezesc un sentiment înălțător și luminos în suflet și ne conving că ,,frumusețea este cea care salvează lumea”. Totuși, oricât de coruptă ar fi omenirea, un lucru a rămas pur și nealterat – muzica. Atâta timp cât vom putea crea muzică, cât timp vom umple săli de concerte în căutarea stării de infinită beatitudine, mai avem o șansă.

Despre asta a fost vorba la concertul Larei Fabian. În sala de o imensitate goală a răsunat un acord, apoi altul, apoi a venit ea cu vocea ei și a spart răceala, supărarea, oboseala, tristețea. Suflet cu suflet s-a unit iar corpurile s-au transformat în entități plutitoare, purtate în imaterialitate de vocea sublimă, răscolitoare a Larei.

Poveste de dragoste

Artista, de o simplitate desăvârșită, cuceritoare, a urcat pe scenă în compania celor cinci instrumentiști, perfecți și ei, două backing vocals și au oferit cea mai emoționantă experiență pe care o poate trăi cineva venind la un concert. Sala a fost plină: toate biletele s-au vândut, semn că artista belgiană a fost așteptată cu nerăbdare și dragoste de publicul ei.

Concertul Larei Fabian ne-a spus povestea unui artist compex, a unei voci unice, autentice, a unui talent rar. Ne-a mai spus că umanitatea există pentru aceste momente, pentru clipele de feerie, pentru mesaje eliberatoare care te înfioară și te înaltă deasupra frământărilor zilnice, deasupra nefastului și-ți dăruiesc speranța și bucuria. Asta a însemnat concertul Larei Fabian, din antepenultima zi de martie. Asta înseamnă cel mai recent album al ei, Camouflage.

Mulțumim Artistei pentru această experiență!

Foto: Lara FabianCristina Popa