Gestionează digital pontajul angajaților cu ajutorul unui software HR

de | | 2 Minute

Software HR pentru pontajul angajaților

În această epocă atât de digitalizată, când există o gamă atât de variată de produse tehnologice precum software HR, software pontaj, soft de salarizare menite să ușureze sarcinile departamentelor de resurse umane, este păcat să ne mai pierdem timpul cu gestionarea procedurilor administrative manual. Cu atât mai mult cu cât în ultima perioadă se vorbește atât de mult de transformarea digitală și avantajele pe care le aduce.

Software HR: administrează toate documentele angajaților într-o agendă digitală

Asistăm tot mai mult la această transformare în care hârtia este înlocuită de formatele digitale ale documentelor. Ba chiar și semnătura digitală devine un instrument tot mai des utilizat. În astfel de situații utilizarea unui software HR care permite stocarea tuturor documentelor angajaților în format digital, de la acte de identitate, acte de studii, adeverințe, contracte de muncă, acte adiționale, anexe, cereri de concedii, etc. este nu doar utilă, dar chiar necesară. Cu ajutorul acestei soluții poți avea o evidență clară asupra tuturor angajaților și o gestionare mai ușoară a documentelor, având acces și la istoricul fiecărui angajat în parte.

Software pontaj – gestionează digital orele de lucru

Pontajul angajaților în format digital este cea mai simplă metodă pentru a gestiona programul angajaților și a turelor de lucru. Fie că acesta se face pe baza unor sisteme dedicate de intrare / ieșire care monitorizează prezența angajaților și colectează astfel datele direct în programul software pontaj la care este conectat, ori doar permite direct gestionarea din aplicație. Un software pontaj ușurează considerabil munca departamentului de resurse umane, având opțiuni multiple de armonizare a fluxului de lucru.

Pentru situația contemporană, True HR – software de administrare a resurselor umane și pontaj te ajută la efectuarea unei anchete epidemiologice printre angajați

True HR, un program software de HR și pontaj al companiei UCMS by AROBS cu o experiență de 24 de ani, a dezvoltat o nouă funcționalitate – True Work From Home care propune o gestiune mai clară a angajaților, a celor care lucrează de acasă, a celor care lucrează de la birou, precum și a mixului dintre cele două. Astfel, în cazul în care în rândul angajaților se ivesc îmbolnăviri cu noul COVID-19, se poate vedea care sunt angajații care au interacționat pentru că s-au aflat la birou în același timp. Prin urmare, se pot identifica mai ușor persoanele susceptibile pentru care se vor lua toate măsurile necesare. Află mai multe informații despre modul direct de la specialiști prin email la adresa [email protected] sau la telefon: 0720 534 424.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.