Activitatea angajaților, mai ușor de monitorizat printr-un pontaj online

de | | 2 Minute

Activitatea angajaților, mai ușor de monitorizat printr-un pontaj online

Un sistem de pontaj online a început să fie folosit de tot mai multe companii pentru monitorizarea datelor de prezență ale angajaților. De asemenea, specialiștii HR au simțit nevoia unui software resurse umane complex pentru eficientizarea activității. Bineînțeles, este nevoie de puțin timp pentru ca aceștia să se familiarizeze cu astfel de instrumente digitale, dar pe termen lung beneficiile utilizării lor sunt multiple. Ei își pot organiza mult mai bine sarcinile zilnice și pot avea o imagine de ansamblu mult mai bună asupra personalului și a documentelor interne.

Când ești în căutarea unui software resurse umane, asigură-te că răspunde tuturor nevoilor de moment ale companiei tale. De exemplu, dacă îți dorești o soluție de pontaj online, verifică dacă aceea pe care ai găsit-o este configurabilă pe specificațiile dorite de tine. În acest mod, vei profita la maxim de digitalizarea procedurilor de management de personal. Transmiterea informațiilor într-un mod clar te va feri de eventuale neplăceri ulterioare, dar și de proceduri costisitoare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite de furnizorul ales. De aceea, acordă o atenție deosebită tuturor aspectelor de interes când alegi un software resurse umane.

Cu un program pentru pontaj online, aduni fără efort datele de prezență ale personalului

Deoarece munca la distanță sau în sistem hybrid a devenit o certitudine, numeroase companii au fost nevoite să identifice metode eficiente pentru colectarea datelor de prezență ale angajaților, precum un software resurse umane. Desigur, aici trebuie să includem și concediile de odihnă, concediile medicale sau alte situații speciale. Cu un modul de pontaj online, gestionezi întregul proces cu ușurință și rapiditate. Totodată, se evită erorile umane care pot să apară atunci când nu se folosește o soluție digitală. Prin urmare, specialiștii HR au parte de un ajutor de nădejde pe care se pot baza cu încredere.

Un software resurse umane care este integrat cu un pontaj online centralizează datele de prezență ale tuturor angajaților, indiferent de locul în care lucrează. Acestea se pot colecta în mod automat de la terminalele de acces de la sediul firmei, unde salariații se pontează prin metoda punch-in și punch-out folosind o cartelă. Dacă membrii echipei tale doresc să-și desfășoare activitatea de acasă, ei pot trimite cereri de telemuncă din programul de pontaj online.

Mai mult, solicitările de concedii pot fi efectuate dintr-un software resurse umane, de unde un superior le poate aproba. Astfel, totul se desfășoară fără birocrație și fără schimburi multiple de mailuri între mai mulți oameni. Timpul economisit poate fi folosit în scopuri productive pentru companie, în detrimentul unor operațiuni stresante și repetitive.

Modalitatea de pontaj online te ajută să administrezi cu eficiență locurile de unde angajații își prestează munca, oferindu-ți o imagine de ansamblu asupra programului tuturor. Astfel se evită neînțelegerile, iar tu stabilești procentul de angajați care poate lucra în sistem work from home pentru a nu a duce lipsă de personal într-un anumit punct de lucru sau departament.

True HR, software resurse umane cu funcționalități multiple

Gestionează eficient procedurile interne din compania ta cu True HR, o aplicație dezvoltată de UCMS by AROBS. Aceasta conține 19 module distincte, care răspund la majoritatea nevoilor ale specialiștilor HR. Printre ele se regăsește și un program pontaj online, prin care ai o evidență clară asupra programului tuturor angajaților și a modului în care muncesc, de la sediul firmei sau în sistem WFH. Pentru a afla mai multe despre True HR, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin email la adresa [email protected] sau prin telefon la 0720 534 424.


Articol publicitar
Noutăți UCMS by AROBS: AICI.